x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Baskani" romani

"Baskani" romani

23 Iun 2004   •   00:00

Cele doua rivale, Galatasaray si Besiktas, si-au reluat pregatirile in aceeasi zi. Galata cu "secunzi" noi, iar "vulturii" cu Lucescu, prezent la primul antrenament.

MADALINA CORBEANU

Galatasaray Istanbul si-a reluat pregatirile in vederea sezonului 2004/2005, avand o conducere tehnica noua, cu Hagi principal si Gabi Balint si Nezihi Bologlu "secunzi". Sedinta de pregatire a fost urmarita de aproximativ 200 de suporteri, care au scandat numele lui Hagi si pe cele ale majoritatii jucatorilor.

REPROSURI. Fanii turci si-au aratat nemultumirea fata de stilul de viata al fotbalistilor Umit Karan si Volkan Arslan, acuzati ca se distreaza tot timpul. Hagi a incercat sa-i tempereze pe sustinatorii echipei sale, indemnandu-i sa-i lase pe elevii sai sa-si vada de antrenament.

BESIKTAS. Mircea Lucescu a fost prezent la antrenamentul fostei sale echipe, Besiktas, care si-a reluat pregatirile in aceeasi zi cu rivalii de la Galata. Antrenorul lui Sahtior Donetk a venit la sedinta de pregatire pentru a-i ura tehnicianului spaniol Vicente del Bosque bun venit la Besiktas. Discutia celor doi antrenori a durat aproape o ora. "Atunci cand ma aflam la Galata am avut ocazia sa il am pe del Bosque adversar, cand el antrena pe Real Madrid. Am fost adversari si ca jucatori. I-am povestit experienta mea la Besiktas si despre frumusetea acestei echipe", a declarat Lucescu. La antrenamentul de luni seara nu a fost prezent Daniel Pancu, jucator care era asteptat ieri in Turcia.

×
Subiecte în articol: sport