x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bate Borisov - Steaua - Hagi, la judecată

Bate Borisov - Steaua - Hagi, la judecată

de Mihai Igirosanu    |    15 Aug 2007   •   00:00
Bate Borisov - Steaua - Hagi, la judecată
Sursa foto: Marin Raica/

Nervozitatea excesivă manifestată de antrenorul Gică Hagi la meciul cu Poli Iaşi nu a trecut neobservată atăt la Comisia de Disciplină a FRF, căt şi din punctul de vedere al patronului Gigi Becali.

Nervozitatea excesivă manifestată de antrenorul Gică Hagi la meciul cu Poli Iaşi nu a trecut neobservată atăt la Comisia de Disciplină a FRF, căt şi din punctul de vedere al patronului Gigi Becali.

Comisia de Disciplină l-a chemat deja pe Gică Hagi să dea socoteală pentru ieşirile din finalul partidei cu moldovenii, insă şedinţa forului este programată astăzi, chiar in ziua cănd Steaua intălneşte pe BATE Borisov, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. "Cazul va fi cel mai probabil amănat. Hagi a fost citat la comisie, alături de antrenorul de portari al echipei Steaua, Zoltan Iaşko, după ce observatorul intălnirii Sorin Satmari a scris in raport despre comportamentul lor pe durata partidei cu Poli Iaşi. Cazul ar urma să fie judecat cel mai probabil săptămăna viitoare", a declarat preşedintele Comisiei de Disciplină, Marin Daniel Cernat.

MUSTRĂRI. "A fost chemat Hagi la comisie? Foarte bine. Se va duce şi cu asta basta, respectăm regulamentele. Gică a greşit acolo, n-avea voie să se ducă pe gazon, a fost probabil intrigat de ce se petrece, că, probabil, se prefăcea jucătorul ăla. Dar se prefăcea şi el, ce, cănd era jucător, nu se mai prefăcea? Nu ştiu dacă i-ar fi convenit să vină antrenorul să-l tragă de mănecă. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face! Gică şi-a dat seama că a greşit şi cred că işi va cere scuze", a spus Becali.

Acesta l-a criticat şi pe Nicolae Dică pentru faptul că are semnat un contract de reprezentare cu impresarul Ana Maria Prodan. "E impresară şi asta, cănd venea pe la palat o luam de mai glumeam cu ea. Da, il are şi pe Dică, am şi uitat să vorbesc cu el. Păi poate ea să-l impresarieze pe Dică? Şi ăla e nebun: te-ai apucat să semnezi cu Ana Maria Prodan, ţi-a arătat ţăţa şi ai semnat, ce naiba, eşti nebun?". Dică este şi favoritul majorităţii caselor de pariuri pentru a marca primul gol pe Stadionul Gradski din Borisov.

Becali a comentat şi impăcarea cu suporterii, produsă luni seară, tărziu. "Le-am zis: v-am jignit cu ceva, avem ceva de impărţit? Avem un ţel comun: Steaua. Vreţi ignoranţă? Ar fi cel mai comod pentru mine, dar mai bine prietenie, pace, suntem o familie şi dacă nu ne iubim nici noi in familie, e urăt", a spus el. In urma pactului, clubul a anunţat deja că va scoate la vănzare şi abonamente la peluze.

Bieloruşii respectă Steaua

Jucătorii lui BATE Borisov par să nu impărtăşească punctul de vedere al antrenorului Igor Kruşenko, care s-a arătat increzător in şansele istorice de calificare ale echipei din Belarus in grupele Ligii Campionilor. Mijlocaşul Pavel Platonov a declarat: "Steaua este o echipă extrem de puternică, mai ales la acest nivel, unde anul trecut a dezintegrat-o pe Dinamo Kiev. Am văzut inregistrări cu jocul lor şi am observat mulţi internaţionali. Va fi foarte greu pentru noi, dar avem ceva incredere. Cine ştie, poate vom reuşi noi cel mai mare succes fotbalistic din istoria Belarusului. Oricum, BATE a devenit prima echipă din această ţară care a atins faza turului 3 preliminar in Liga Campionilor. In campionatul intern, după 15 etape, trupa lui Igor Kruşenko este lider, avănd şase puncte avans faţă de ocupanta locului secund, MTZ Ripo Minsk.

×
Subiecte în articol: sport steaua