x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bayern l-a pierdut pe Ribery, dar e aproape de finală

Bayern l-a pierdut pe Ribery, dar e aproape de finală

21 Apr 2010   •   00:00

Bayern Munchen a luat o primă opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în faţa lui Olympique Lyon, pe teren propriu, miercuri seara, în manşa tur a semifinalelor.

Gazdele au început mai bine, principalul pericol la poarta francezilor fiind chiar compatriotul lor, Ribery. Acelaşi Ribery şi-a lăsat însă echipa în inferioritate numerică în minutul 36, când a fost eliminat direct după o talpă pe glezna lui Lisandro. Şeptarul bavarezilor va primi cel puţin două etape de suspendare şi va lipsi nu numai în returul de marţi, dar şi în finala de la Madrid, dacă Bayern se va califica.

Cu un om în plus, Lyon s-a descurcat mai bine până la pauză, dar Butt a scos de sub transversală şutul puternic expediat de Kallstrom de la 30 de metri. La reluare, nemţii au fost din nou mai periculoşi, însă Muller a luftat incredibil din mijlocul careului, după o incursiune a lui Lahm.

În minutul 54 s-a restabilit şi egalitatea numerică, Toulalan primind două cartonaşe galbene într-un interval de numai trei minute. A urmat un adevărat asediu în careul francez, iar Robben şi apoi Gomez au ratat ocazii uriaşe de a deschide scorul. Golul a venit până la urmă din gheata aceluiaşi Robben, al cărui şut de la 25 de metri, deviat uşor şi de Muller, l-a păcălit pe Lloris.

SEMIFINALE (PRIMA MANŞĂ)

Marţi
Inter Milano - FC Barcelona 3-1
Sneijder 30, Maicon 48, Milito 61 / Pedro 19
Miercuri
Bayern Munchen - Olypique Lyon 1-0
Robben 69

Partidele retur se vor disputa la 27 şi 28 aprilie.

×
Subiecte în articol: redactie