x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali: "Mutu a jucat la fel ca la Euro, adică slab " (video)

Becali: "Mutu a jucat la fel ca la Euro, adică slab " (video)

01 Oct 2008   •   00:00

"Sunt mulţumit de rezultat, dar am avut patru mari ocazii. Ne-a lipsit şansa. Meritam victoria"



"Sunt mulţumit de rezultat, dar am avut patru mari ocazii. Ne-a lipsit şansa. Meritam victoria. În fotbal trebuie să ai şi noroc pentru a cîştiga. Semedo a avut  trei ocazii pe care le-a ratat foarte uşor. A fost prea emotiv, nu trebuia să rateze nicio ocazie. Dayro Moreno nu a jucat mai nimic."

"Imi pare bine ca Mutu si-a revenit, a jucat extraordinar, a jucat ca la Europene. L-am castigat pentru echipa nationala. Are o forma fizica extraordinara! M-a impresionat! Il dau eu vreodata pe Banel pentru Mutu? Intre ei doi il aleg pe Banel".

"Mi-a părut bine că a jucat Mirel pentru că acum nu am nici un dubiu că ne va fi de folos în meciurile următoare. Avem nevoie de victorie la Lyon. Dacă nu vom cîştga acolo, nu mai avem nici o şansă. Lăcătuş trebuie să găsească formula ideală de joc pentru că trebuie să cîştigăm." a declarat Gigi Becali  la GSPTV.

Gigi Becali: "Ce nu-i clar? Ne batem cu Lyon pentru locul 2"

"Normal că-mi convine egalul de la Munchen, că acum Lyon are două puncte, Fiorentina două, şi noi unul. Dacă bătea Lyon era o problemă, dar dacă-i batem vom trece în faţa lor. Cu o victorie îi condamnăm pe italieni să termine pe 4. Ne batem cu Lyon şi Bayern pentru calificare, ce nu e clar în asta? Trebuie să câştigăm cu francezii şi cu asta basta. Am vazut în seara asta Fiorentina, mi se pare slabă şi cred că va termina ultima în grupă" a spus Becali la Fanatikt.

Gigi Becali: Lovin e un fel de Makelele al Stelei

"Lovin? Pe el nu l-a vrut niciun antrenor care a fost la Steaua, dar eu am insistat. El este un fel de Makelele al Stelei, face treabă la mijloc".

"Am incredere că batem Lyonul şi terminăm pe locul doi. Sunt sigur că Bayern va bate Fiorentina. O sa vedeţi voi când o să vină Emeghara şi Ovidiu Petre. Fiorentina să fie multumita cu 0-0, noi am avut patru ocazii clare. Au spus că au câştigat un punct. Cu Rădoi în teren Steaua nu poate pierde. Vom spulbera la Bucureşti pe Fiorentina, n-au nici o şansă", a declarat Gigi Becali la Fanatik.

×
Subiecte în articol: sport becali