x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Berlusconi vinde acţiuni la AC Milan. Are nevoie de bani pentru Kaka!

Berlusconi vinde acţiuni la AC Milan. Are nevoie de bani pentru Kaka!

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Mai 2009   •   00:00
Berlusconi vinde acţiuni la AC Milan. Are nevoie de bani pentru Kaka!

AC Milan, proprietatea primului ministru Silvio Berlusconi, este în căutarea unor noi acţionar, pentru a trece criza economică, dar şi pentru a-l putea menţine pe brazilianul Kaka, ofertat de mai multe cluburi. Cotidianul La Repubblica, susţine că familia Al Maktoum, din Emiratele Arabe Unite, este principala candidată pentru a prelua o parte din capitalul clubului.



Un trimis al Al Maktoum a fost văzut pe stadionul Giuseppe Meazza, ca invitat al vicepreşedintelui Adriano Giuliani, dar şi la reşedinţa lui Berlusconi din Milano. "Problema economică este prioritară, după care se vor ocupa şi de cea a antrenorului", arată La Republica, amintind că actualul tehnician, Carlo Ancelotti, a fost acuzat de Berlusconi de situaţia echipei.

"Ronaldinho va câştiga 18 milioane de euro net în acest sezon, dar şi în cel viitor, pentru că este greu de crezut că va fi luat de Manchester City sau Flamengo cu asemenea salariu, astfel că având asemenea costuri cu contractele va fi greu pentru AC Milan să reziste asaltului lui Real Madrid pentru Kaka", adaugă ziarul, care mai scrie că familia Al Maktoum ar putea prelua 30 la sută din capitalul societăţii rossonera. În ce priveşte numele antrenorului, este amintit olandezul Marco van Basten, una din gloriile marilor performanţe ale Milanului de la sfârşitul anilor 80, începutul anilor 90.

×
Subiecte în articol: sport