x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bilete epuizate în două ore

Bilete epuizate în două ore

de Mihai Igirosanu    |    24 Feb 2008   •   00:00
Bilete epuizate în două ore

Considerată drept cap de afiş al etapei, confruntarea de la Iaşi, programată astăzi, de la ora 20:30, a stârnit o adevărată isterie la Iaşi. Moldovenii s-au călcat în picioare pentru a vedea debutul tripletei sud-americane a Stelei. 

POLI IAŞI – STEAUA - Sosirea roş-albaştrilor provoacă nebunie în Moldova

 

Considerată drept cap de afiş al etapei, confruntarea de la Iaşi, programată astăzi, de la ora 20:30, a stârnit o adevărată isterie la Iaşi. Moldovenii s-au călcat în picioare pentru a vedea debutul tripletei sud-americane a Stelei. 

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a desemnat pe Teodor Crăciunescu să conducă la centru întâlnirea din Dealul Copoului, în vreme ce asistenţi vor fi Marcel Savaniu şi Aurel Oniţa. Steaua a ajuns ieri seară la Iaşi, decolând din Bucureşti în jurul orei 17:45, la bordul unui avion privat de pe Aeroportul “Henri Coandă”.

 

INTERES. Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat ieri că toate cele 5.900 de bilete puse în vânzare pentru partida cu Steaua au fost epuizate în doar două ore: “A fost nebunie generală la bilete. Cred că, indiferent de numărul biletelor, se vindeau toate astăzi (n.r. – ieri). În doar două ore s-au dat ca pâinea caldă toate cele 5.900 de tichete scoase la vânzare. Au fost suporteri care s-au aşezat la coadă începând cu ora 5:00 dimineaţa”, a spus oficialul grupării moldovene, acesta precizând că bilete s-au vândut la casele stadionului ieşean, care au fost deschise la ora 9:00. Suporterilor stelişti li s-au rezervat 600 de bilete, însă organizatorii se tem de o afluenţă mult mai mare de fani ai roş-albaştrilor din zona Moldovei. Sorin Boca a mai adăugat că are încredere în arbitrul întâlnirii, Teodor Crăciunescu. “Am mai spus-o şi o repet, am încredere în arbitrii care vor oficia la acest meci. A fost delegat Teodor Crăciunescu, sper să ducă partida la bun sfârşit, fără probleme. Singura temere este legată de vreme. Sper să nu mai plouă până la ora meciului, pentru ca echipele să poată evolua pe un teren bun.” 

 

DECIZIE. Pentru meciul de debut al noului sezon, antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, pare să se fi decis încă de ieri asupra formulei de start. El are o singură dilemă, pe cine să titularizeze în centrul liniei de mijloc, alături de internaţionalul Ovidiu Petre. El are de ales între căpitanul Mirel Rădoi, Mihăiţă Pleşan şi internaţionalul columbian Dayro Moreno. Favorit este Pleşan, caz în care “11-le” cu care Steaua va aborda jocul de la Iaşi poate fi următorul: Zapata – Golanski, D. Goian, Ghionea, Emeghara – Nicoliţă, Ov. Petre, Pleşan, Mendoza – N. Dică, Jose “Pepe” Moreno. Referitor la duelul pentru titlu, antrenorul liderului CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat: “Sunt deja cu gândul la meciul cu Steaua de săptămâna viitoare, dar înainte trebuie să o batem pe Craiova. Oricum, Steaua – CFR este important pentru echipa lui Lăcătuş, nu pentru noi. Noi, dacă vom pierde, tot vom avea şanse mari la titlu, pe când ei, dacă nu ne înving, ies din lupta pentru primul loc. Totuşi, eu mă tem cel mai mult de Steaua, chiar dacă Rapid este la cinci puncte de noi, iar Steaua la opt. Dinamo nu cred că mai poate intra în calcule”. Fostul căpitan al echipei naţionale Gică Popescu a prevăzut, la rândul său, o revenire puternică a roş-albaştrilor. “Valoarea nou-veniţilor de la Steaua se va vedea în meciurile oficiale, poate chiar în meciul direct cu CFR Cluj. E cert însă că Steaua s-a întărit cel mai mult. Este o echipă foarte puternică şi robustă, este iubită în mai toate zonele ţării, şi acestea sunt avantaje foarte importante.”

 

PESIMISM. Antrenorul Iaşiului, Ionuţ Popa, nu este prea încrezător: “Pentru meciul cu Steaua, cred că cel mai mult va conta ambiţia şi mobilizarea jucătorilor mei. E clar că întâlnim cea mai galonată echipă şi ar fi absurd să vin să spun că-i batem, că-i călcăm în picioare. Ne dorim să câştigăm acest meci, dar va fi foarte greu”.

 

×
Subiecte în articol: sport steaua