x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Blestemul locului 4

Blestemul locului 4

30 Aug 2004   •   00:00

Lotul olimpic de kaiac-canoe se intoarce de la Atena fara nici o medalie. Singurul echipaj care a fost aproape de realizarea acestui deziderat a fost cel format din Silviu Simioncencu si Florin Popescu.

LANGA PODIUM. In cursele de 1.000 de metri, de vineri, si cea de 500 de metri, de sambata, ei au terminat doar pe locul 4. Iar in cea din urma, desi nu este specialitatea lor, au fost la doar doua zecimi de locul 3. "Nu se poate! Nu-mi vine sa cred!", spunea Florin Popescu, privind in gol spre lac, la sfarsitul cursei de 500 de metri. "De data asta nu ne-a mai impiedicat vantul, care a fost bun. Nu stiu ce s-a intamplat." El a fost completat imediat de Simioncencu: "Bataia a fost stransa. Am facut tot ce s-a putut. S-a intamplat sa iasa prost. Un bronz ar fi fost foarte bun".

LUCID. Dezamagit, dar lucid, antrenorul Ivan Patzaichin (foto) a declarat: "Am avut si putin ghinion. Exista sansa sa castigam macar o medalie. Obiectivul a fost sa obtinem doua medalii. Este pentru prima oara in cariera mea de antrenor cand nu reusim acest lucru. Trebuie facuta o analiza, pentru ca au fost unele probleme. Popescu nu si-a spus inca ultimul cuvant".

×
Subiecte în articol: sport