x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bratu: “Trebuie să batem Steaua!”

Bratu: “Trebuie să batem Steaua!”

de Marius Mihalcea    |    29 Apr 2008   •   00:00
Bratu: “Trebuie să batem Steaua!”
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Rapid – Dinamo 1-2:După ce au cîştigat derby-ul cu Rapid, dinamoviştii şi-au îndreptat atenţia către meciul cu Steaua, care va avea loc la sfîrşitul acestei săp­tămîni, în “Ştefan cel Mare”.

Rapid – Dinamo 1-2
După ce au cîştigat derby-ul cu Rapid, dinamoviştii şi-au îndreptat atenţia către meciul cu Steaua, care va avea loc la sfîrşitul acestei săp­tămîni, în “Ştefan cel Mare”.


ŢINTĂ. “Fanii Rapidului mi-au fost foarte ostili, dar mi-am văzut de treabă. Am dat două goluri şi asta m-a ajutat. Această victorie ne dă un moral bun pentru partida cu Stea­ua. Trebuie neapărat să batem Stea­ua!”, a spus atacantul Florin Bra­tu, cel mai bun om al “cîinilor” în disputa cu giuleştenii. “Mi-a plăcut toată echipa, dar în special Bratu, care a jucat cu reţinere, iar în final a soli­citat să fie schimbat ca să nu rişte un cartonaş galben şi să rateze meciul cu Steaua”, a declarat directorul executiv al “roş-albilor”, Cristi Borcea. Ac­ţionarul Vasile Turcu s-a referit strict la întîlnirea cu Steaua: “Noi trăim să invingem Steaua! Pentru mine, me­ciurile cu Steaua sînt de Liga Campionilor. E un meci de or­goliu şi vom învinge. Nu ne interesează cine ia campionatul. Dinamo joacă numai pentru binele lui Di­­n­amo”. Dacă va învinge duminică în “Ştefan cel Mare”, Steaua, care în ultima rundă va juca acasă cu Gloria Buzău, se va încununa campioană în proporţie de 99,99 la sută. “Ne do­rim să cîştigăm meciul cu Steaua şi să spălăm ru­şinea din acest campionat”, a afirmat antrenorul lui Di­na­mo, Cornel Ţălnar. “Jucătorii mei nu s-au mobilizat cu Dinamo, fiindcă ne asigu­rasem poziţia a treia”, s-a scuzat pentru înfrîngere tehnicianul Rapidului, Marian Rada.

×
Subiecte în articol: sport steaua