x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Bursucul", cu dreptul in Polonia

"Bursucul", cu dreptul in Polonia

31 Iul 2006   •   00:00
"Bursucul", cu dreptul in Polonia

Dan Petrescu a debutat cu o victorie in aceasta editie a campionatului Poloniei. Wisla Cracovia, echipa pregatita de tehnicianul roman, a invins in runda inaugurala, pe teren propriu, cu 1-0 pe Gornik Zabrze.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cleber, din penalty, in minutul 22. Dan Petrescu a titularizat un singur jucator dintre cei trei romani pe care ii are in lot, fostul "bancar" Hristu Chiacu, care a evoluat in prima repriza. Portarul Emilian Dolha si mijlocasul Norbert Varga nu au fost folositi. In Rusia, fundasul Adrian Iencsi a fost integralist la Spartak Moscova, in meciul castigat in deplasare, cu 3-1 in fata lui Amkar Perm. Mijlocasul Florin Cernat a fost doar rezerva in meciul castigat de Dinamo Kiev, 5-0 in deplasare cu Metalurg Zaporoje, in etapa a doua a campionatului Ucrainei. Atacantul Claudiu Raducanu a marcat un gol pentru formatia chineza Guangzhou Pharmaceutical, in meciul castigat, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata echipei Beijing Hongdeng, din cadrul celei de-a 15-a etape a ligii secunde. Raducanu, care este coechipier cu Corneliu Papura si cu Constantin Schumacher.

BRATU, LA VALENCIENNES
Atacantul roman Florin Bratu a fost imprumutat de la FC Nantes la Valenciennes, grupare nou-promovata in prima liga a campionatului francez. Site-ul oficial al clubului la care mai este legitimat si Claudiu Keseru a anuntat ieri ca Bratu urmeaza sa semneze in aceasta saptamana un acord valabil un an cu formatia pregatita de Antoine Kombouare. In sezonul trecut, Florin Bratu a evoluat in Romania, la Dinamo, dar conducatorii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare nu au reusit sa ajunga la un acord cu omologii lor francezi privind prelungirea imprumutului si pentru aceasta editie de campionat.

×
Subiecte în articol: sport