x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Bursucul”, ofertat să antreneze în Anglia

„Bursucul”, ofertat să antreneze în Anglia

de Adi Munteanu    |    22 Aug 2019   •   12:00
„Bursucul”, ofertat să antreneze în Anglia

Prin parcursul bun de la revenirea în țară, titlul de campion al României și rezultatele din preliminariile Ligii Campionilor Europeni, culminând cu eliminarea mult mai galonatei Celtic Glasgow, antrenorul de la CFR Cluj a atras atenția cluburilor din Anglia. Cei mai interesați sunt cei de la Huddersfield, club care a retrogradat în această vară din Premier League, după ce și-au concediat managerul, Jan Siewert, care a obținut o singură victorie în ultimile șapte luni. În acest moment, echipa din West Yorkshire ocupă locul 22 din 24 în liga a doua engleză cu un punct în trei etape.

 

CFR Cluj ar putea rămâne, din nou, fără antrenor. În cazul în care va trece de Slavia Praga, după ce a pierdut pe teren propriu în prima manșă cu 1-0, Dan Petrescu mai mult ca sigur că va rămâne „să culeagă roadele calificării la masa bogaților”. Dar dacă CFR va merge doar în Liga Europa, „Bursucul” va lua drumul Angliei, chiar dacă va antrena în Championship (liga a doua engleză).

 

Dan Petrescu: „Îmi va veni și mie rândul să antrenez pe Chelsea”

De altfel, Dan Petrescu a declarat după meciul cu Celtic Glasgow că nu mai are nimic de demonstrat în România, că a câștigat tot ce se putea câștiga. În plus, Dan Petrescu a declarat mereu că visul lui este să antreneze în Anglia și că va accepta orice echipă de acolo.

 


Dan Petrescu a jucat 8 ani în Anglia, evoluând la Sheffield, Chelsea, Bradford și Southampton. Cu Chelsea a câștigat Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Cupa Cupelor și Supercupa Europei, fiind considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria londonezilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: dan petrescu