x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Bursucul" recidivist

"Bursucul" recidivist

de Daniel Stan    |    11 Dec 2006   •   00:00
"Bursucul" recidivist
UNIREA URZICENI - CFR CLUJ 0-0 / Dan Petrescu continua tirada
Chiar daca a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplina, antrenorul ialomitenilor a atacat din nou arbitrajul la finele meciului cu CFR Cluj, considerand ca echipa sa a fost defavorizata.

De cand a revenit in Liga 1, Dan Petrescu nu ezita sa acuze arbitrajul. A facut-o in termeni duri aproape dupa fiecare meci al Unirii Urziceni. Suspendat saptamana trecuta de Comisia de Disciplina, "Bursucul" si-a continuat tirada si dupa jocul cu CFR Cluj.

INTERESE? Partida a fost una anosta, cu foarte putine situatii de poarta, Pelecaci, de doua ori, respectiv Oliveira si Tilinca mai dezmortind asistenta. Gazdele au fost mai incisive dupa pauza si ar fi putut da lovitura pe final, insa apararea clujenilor, in frunte cu portarul Stancioiu, s-a opus. Dupa ultimul fluier, antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, si-a intrat in rol si a acuzat din nou prestatia brigazii de arbitri, condusa de Alexandru Deaconu. "M-au suspendat patru etape, dar eu tot voi vorbi. Pot sa-mi dea si 20 de etape, nimeni nu ma poate opri sa sustin o nedreptate. Am avut penalty clar in meciul cu CFR Cluj. Va fi o iarna linistita totusi, dar putea fi si mai linistita daca invingeam pe CFR", a declarat "Bursucul". Fostul international vede o conspiratie impotriva echipei sale: "Sunt interese ca Urziceniul sa nu mearga bine. Nu suntem doriti pe prima scena". Tehnicianul ialomitenilor si-a ispasit ieri prima etapa de suspendare, fiind posibil sa intre din nou in vizorul Comisiei de Disciplina, fiind recidivist.

MULTUMITI. Conducerea clujenilor fixase ca obiectiv in ultimele patru etape din acest sezon tot atatea victorii. Chiar daca la Urziceni planul a fost dat peste cap, antrenorul Cristiano Bergodi este multumit de prestatia gruparii pe care o conduce. "Pacat de acest rezultat de egalitate. Consider ca am facut un meci bun. Incheiem anul nu cu patru victorii, asa cum ne-am fi dorit, ci cu trei si jumatate", a declarat tehnicianul italian. Tot el a propus ca fiecare jucator sa fie premiat pentru evolutia din acest sezon: "Merita un bonus, insa acest lucru va fi decis de presedintele Muresan". Pentru locul 3 ocupat la finele acestui sezon, unul de cupa europeana, fotbalistii de la CFR Cluj au promisa de catre conducere o prima speciala pentru indeplinirea obiectivului.

×
Subiecte în articol: sport