x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Câinii” se tem de Timişoara

“Câinii” se tem de Timişoara

de Daniel Stan    |    06 Noi 2008   •   00:00
 “Câinii” se tem de Timişoara

Chiar dacă nu au mai pierdut de foarte mulţi ani în faţa grupării de pe Bega, dinamoviştii susţin că, mai ales prin aportul publicului, îi aşteaptă un meci dificil sâmbătă seară.

Pe lângă problemele legate de lot, anume absenţele certe ale lui Florin Bratu şi Pulhac, plus incertitudinile în privinţa folosirii lui Tamaş, Julio Cesar Correa şi Blay, dinamoviştii mai un “cui” înaintea partidei de sâmbătă de la Timişoara (ora 20:30, în direct la Antena 1). Este vorba de ostilitatea publicului. “E rău pentru ei că au fost penalizaţi cu şase puncte. Cu siguranţă vor refula împotriva noastră, aşa cum s-a întâmplat mereu. La Timişoara este greu să joci, atmosfera este ostilă. Dar chiar şi în aceste condiţii, suntem Dinamo şi vrem să câştigăm”, a declarat atacantul Ionel Dănciulescu. Acesta a mai adăugat că a uitat să înscrie: “Nu am mai marcat de două etape şi îmi doresc să o fac la Timişoara. Suntem lideri şi trebuie să rămânem în frunte”.

Autorul centrării de la golul egalizator în faţa Stelei, Gabriel Torje, vorbeşte la rândul său despre atmosfera la care se aşteaptă pe “Dan Păltinişanu”, mai ales că a fost transferat în Ştefan cel Mare de la FC Timişoara. “Nu îmi este frică de fanii timişoreni, nu mă gândesc la ce strigă suporterii. Mă concentrez pe meci şi sper să luăm toate punctele, deşi ar fi bună şi o remiză”, a declarat micuţul mijlocaş al “câinilor”. Torje s-a referit, ironic, şi la faptul că preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a plătit 100.000 de euro concitadinei “U” pentru ca Dorinel Munteanu să stea pe banca Stelei în derby: “Prezenţa lui Dorinel pe bancă a costat 100.000 de euro? Cam mulţi bani”

 

Amenzi mari

Din cauza comportamentului suporterilor săi la meciul cu Steaua, de pe teren propriu, gruparea din Ştefan cel Mare a fost sancţionată de Jandarmeria Bucureşti cu 100.000 de ron. Totodată, Jandarmeria Capitalei i-a propus FRF să suspende stadionul lui Dinamo. Pe parcursul derby-ului cu rivalii din Ghencea, fanii dinamovişti de la “Peluza Sud” au aruncat cu torţe şi petarde în sectorul ocupat de susţinătorii stelişti, iar cei de la “Peluza Cătălin Hâldan” au incendiat trei steaguri ale galeriei echipei adverse şi au aruncat cu diverse obiecte înspre teren. FRF a hotărât ieri amendarea lui FC Dinamo 50.000 de ron şi acordarea unui ultim avertisment.

×
Subiecte în articol: sport