x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Câinii” speră din nou

“Câinii” speră din nou

de Delia Gomoescu    |    03 Mar 2008   •   00:00
 “Câinii” speră din nou

Trupa din Ştefan cel Mare s-a revanşat în faţa Daciei Mioveni, după eliminarea din Cupa României, dinamoviştii uitând astfel complexul pe care îl aveau în faţa nou-promovatei argeşene.

Trupa din Ştefan cel Mare s-a revanşat în faţa Daciei Mioveni, după eliminarea din Cupa României, dinamoviştii uitând astfel complexul pe care îl aveau în faţa nou-promovatei argeşene.

 

 

Succesul de la Mioveni s-a conturat greu, pe fondul unor erori nepermise ale jucătorilor gazdelor, care l-au determinat pe antrenorul Sorin Cârţu să demisioneze de la Dacia.

 

 

 

ABDICARE. “Nu mai pot suporta starea de mediocritate a jucătorilor. Nu este posibil să ratezi în aşa manieră situaţii cum a avut Bratu. Dacă mă dau la o parte, poate cu un alt antrenor echipa va avea alte rezultate. Nu suntem o echipă care să joace sub presiune. Simt că sunt jucători care nu cred că se poate îndeplini obiectivul şi se gândesc deja să plece la alte echipe. Nu pot să accept această stare de mediocritate. Dacă nu îşi pot depăşi complexele de inferioritate în faţa unor adversari care pe teren nu le sunt cu nimic superiori, eu mă dau la o parte, poate pot face asta cu altcineva. Unii dintre jucătorii de la această echipă gândesc aşa: «Nu e problemă dacă retrogradăm, plecăm la altă echip㻓, a declarat Cârţu imediat după încheierea partidei. “Această victorie ne dă un moral bun pentru obiectivul pe care îl avem de îndeplinit. A fost un meci pe contre în care şi noi, şi Dacia am avut numeroase ocazii de gol. Sunt supărat pe apărarea noastră, deoarece am primit gol din nou din fază fixă”, a declarat, la rândul său, antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar.

 

 

delia.gomoescu@jurnalul.ro

 

 

Suspiciuni

 

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a fost ţinta acuzaţiilor şi injuriilor spectatorilor de pe stadionul din Mioveni, care i-au strigat în timpul partidei: “Ai început să umbli la butoane!”. La meciul de la Mioveni a asistat şi preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, care s-a arătat suspicios: “Mi se pare că la meciul ăsta trei, patru jucători de la Dacia au fost «blat». Ceva nu mi-a mirosit bine”. Gigi Neţoiu a încercat să se apere: “Sunt prostii, eventuale speculaţii. Nu a fost nimic necurat”.

 

 

Nemulţumire

 

 

În ciuda victoriei, conducătorii şi antrenorii dinamovişti erau nemulţumiţi: “Nu sunt mulţumit de joc. Cer mai mult de la jucători, pentru că ei au asigurate toate condiţiile de care au nevoie, vreau să văd de la ei mai multă determinare. Nu se poate să joci de la egal la egal cu Dacia Mioveni”, a spus Vasile Turcu. Antrenorul Ţălnar a adăugat: “Mă bucur că am trecut peste eliminarea din Cupă. Torje şi Miranda nu s-au ridicat la aşteptările mele, dar ei au avut şi ceva probleme medicale”.

×
Subiecte în articol: sport