x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campioană la US Open, Mara Gae a revenit azi în țară. Ea va juca la turneul de la Slobozia

Campioană la US Open, Mara Gae a revenit azi în țară. Ea va juca la turneul de la Slobozia

de Alexandru Dănciulescu    |    11 Sep 2023   •   21:48
Campioană la US Open, Mara Gae a revenit azi în țară. Ea va juca la turneul de la Slobozia

După performanța extraordinară de la US Open, unde a câștigat proba de dublu a turneului rezervat junioarelor, Mara Gae a revenit luni, 11 septembrie, în țară, fiind întâmpinată la Aeroportul Internațional Henri Coandă de către Ionuț Moldovan - Vicepreședinte al Federației Române de Tenis.

„Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat și am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesioniști. O să încep să fac tranziția spre PRO și sper că voi avea același succes", a declarat Mara, astăzi, la sosirea în țară.

Iubitorii tenisului din țară o pot vedea pe Mara Gae la turneul Naparis Trophy, de la Slobozia, ea fiind beneficiara unui wild card, competiția urmând să aibă loc în perioada 17 - 24 septembrie 2023. Cu premii totale de 25.000 de dolari, aceasta  marchează o nouă eră în lumea tenisului din zonă, fiind primul turneu de tenis ITF 25 K găzduit de municipiul din județul Ialomița, anunță site-ul Federației Române de Tenis.

×
Subiecte în articol: Mara Gae us open