x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cand se va face liniste in Banie?

Cand se va face liniste in Banie?

23 Aug 2004   •   00:00

Bania este parca blestemata sa nu mai cunoasca linistea, un nou conflict fiind pe cale sa schimbe ierarhiile la "varf". Moralul "juvetilor" este afectat acum de lupta pentru putere, dusa intre antrenorul Rednic si presedintele Badea.

CATALIN FAINISI

Toata lumea credea ca, o data cu venirea lui Mircea Rednic la Craiova, Universitatea va avea sanse sa lupte din nou pentru titlu, pe care nu l-a mai obtinut din 1991. Insa oltenii n-au obtinut decat trei puncte in patru etape.

CULISE. Neintelegerile intre Rednic si Badea s-au declansat la inceputul lunii august, cand "Badita" i-a reprosat "Puriului" la sfarsitul meciului cu Farul, 0-0, faptul ca a facut schimbari gresite. "Vezi-ti de treaba ta de presedinte, ca eu sunt antrenor aici", i-ar fi spus Rednic. Bomba a explodat insa vineri seara, cand, dupa al doilea 0-0 pe teren propriu, Badea a fost injurat de galerie si s-a luat la bataie cu un cameraman. A doua zi, acesta si-a prezentat demisia, spunand ca nu mai suporta tratamentul la care este supus de suporteri, care il sustin pe Rednic cu frenezie, in ciuda rezultatelor slabe. Se pare ca, totusi, a fost doar o demisie de forma, Badea stiind ca Dinel Staicu nu o va accepta.

SPRIJIN. Chiar tehnicianul a declarat ca niciodata nu a avut parte de sustinere din partea fostului capitan al "Stiintei", fiind stiut faptul ca toate transferurile din aceasta vara au fost intermediate de "Puriu", care a mai dat si bani din buzunar. "Nu m-a sustinut niciodata. El trebuie sa se decida ce e aici, presedinte, antrenor sau jucator?", a spus antrenorul, care s-a confesat unor cunostinte ca este satul de problemele de la Craiova si este dispus sa renunte dupa meciul cu Steaua, in cazul unui rezultat nefavorabil.

CASATORIE

Mijlocasul Universitatii, Sorin Frunza, va pune capat burlaciei dupa ce iubita sa, Laura, a acceptat sambata sa se marite cu fotbalistul oltean. Nunta va avea loc in luna iunie a anului viitor, imediat dupa incheierea campionatului, la Galati, localitatea natala a jucatorului. Nasul de cununie al viitoarei familii Frunza va fi fostul arbitru international Adrian Porumboiu. "Sunt fericit de pasul pe care l-am facut!", a declarat Frunza la finalul partidei cu "Poli" Iasi, unde l-a inlocuit pe Iordache in minutul 56.

CURATENIE GENERALA

Inca de la inceputul sezonului, Mircea Rednic a simtit ca sunt cativa jucatori care ii doresc plecarea. Lipsa de forma a fostului capitan Papura, care a mai "demis" cativa antrenori si a fost exclus din lot pe vremea lui Gigi Netoiu, l-a determinat pe "Puriu" sa-l treaca pe banca de rezerve. De asemenea, in aceeasi oala au fost inclusi Marius Iordache, Laurentiu Preda, Ionut Lutu sau chiar idolul tribunelor, "Jerry" Gane, pe care antrenorul i-a acuzat ca nu si-au dat silinta pe teren.

×
Subiecte în articol: sport