x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cârţu, suspendat din funcţie

Cârţu, suspendat din funcţie

12 Mai 2010   •   00:00

După modelul Mark Wotte la Universitatea Craiova, Consiliul de Administraţie al grupării Pandurii Târgu Jiu a decis suspendarea din funcţie a antrenorului Sorin Cârţu şi a stafului său tehnic, de pregătirea echipei în ultimele două etape ale sezonului urmând să se ocupe Florin Bejinaru.

"Celor trei antrenori, Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung, li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon. Pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru", se arată în comunicatul clubului Pandurii.

Florin Bejinaru a fost jucător la Pandurii şi în ultimele şapte sezoane a îndeplinit funcţia de antrenor secund, contribuind la promovarea echipei în Liga I alături de Emil Săndoi.

Cu două etape înaintea finalului campionatului, Pandurii ocupă locul 16, retrogradabil, cu 30 de puncte, la trei puncte de prima poziţie care asigură prezenţa şi în viitorul sezon al Ligii I (14), ocupată de Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu revenise la Pandurii în luna martie, după demisia lui Liviu Ciubotariu. El mai condusese echipa gorjeană şi în turul acestei ediţii de campionat, în primele 11 etape.

×
Subiecte în articol: redactie