x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce frumoasă e Atena!

Ce frumoasă e Atena!

de Mihai Igirosanu    |    18 Dec 2009   •   00:00
Ce frumoasă e Atena!

Plecată la Atena cu gândul că minunile sunt la ordinea zilei, trupa lui Cornel Ţălnar s-a izbit de propriile rateuri şi de lipsa evidentă de clasă în faţa unui adversar care a învins-o realmente din inerţie.



Totuşi, dinamoviştii şi-au îndeplinit obiectivele pentru deplasarea în capitala Greciei. Tocmai de aceea, dar şi pentru că mediocritatea în care se zbate fotbalul românesc se îmbină perfect cu inepţiile debitate de conducători sau antrenori, am ales să vă prezentăm programul fictiv al "câinilor" la Atena.

ACROPOLE, OBIECTIV BIFAT

Marţi, la prânz, Dinamo a sosit la Atena. Imediat, delegaţia a tras la un hotel amplasat strategic. Dar nu din punct de vedere sportiv, ci turistic. S-a ales un stabiliment aflat în apropierea principalelor obiective turistice. Seara s-a desfăşurat antrenamentul pe Stadionul Olimpic din Atena. Motiv pentru jucători să facă poze şi să nu-şi mai cureţe de pe crampoane iarba şi pământul călcate de fotbalişti. Miercuri dimineaţă, jucătorii s-au trezit după o noapte în care l-au visat pe Moş Crăciun şi filmul "minunii" de la Liberec. Apoi a urmat micul dejun şi discuţii profunde de analiză cu antrenorul principal, Cornel Ţălnar.

Joi dimineaţă, după un mic dejun copios, pentru jucători a urmat punctul culminant al vizitei în Atena. Fotbaliştii au ieşit la cumpărături, primind telefonic, de acasă, solicitări din partea soţiilor, logodnicelor sau prietenelor intrate deja în febra Crăciunului. După ce şi-au satisfăcut partenerele, jucătorii şi-au găsit timp să vizitele şi Acropolele.

Au făcut iar poze, nu prea au înţeles nimic din istoria emanată de celebrele ruine şi s-au întors impresionaţi la hotel. De pungile voluminoase de cadouri. Seara a urmat meciul cu Panathinaikos. S-a terminat 3-0. Orice cuvânt în plus e pălăvrăgeală ieftină.

×
Subiecte în articol: sport