x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce gust amar!

Ce gust amar!

de Mihai Igirosanu    |    16 Aug 2007   •   00:00
Ce gust amar!

După un joc in care s-au chinuit, roş-albaştrii au obţinut o remiză care in mod normal o propulsează pentru al doilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

BATE BORISOV - STEAUA 2-2 - Gol primit la ultima fază


După un joc in care s-au chinuit, roş-albaştrii au obţinut o remiză care in mod normal o propulsează pentru al doilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

Au marcat: Radkov (’41), Bliznyuk (‘90+3)/ D. Goian (‘58), N. Dică (‘84)

Stadion: "Gradski" (Borisov)

Spectatori: 5.000

Arbitri: M. S. Trefoloni 7

Asistenţi: L. Maggiani 7, Cristina Cini 7 (toţi din Italia)

Â

In faţa unui adversar fără experienţă, care a făcut o mare risipă de energie, dar destul de limitat din punct de vedere tehnico-tactic, Steaua a suferit enorm pentru a rămăne favorită la calificare după prima manşă a confruntării cu BATE Borisov. La pauză, bieloruşii conduceau cu 1-0!

Â

SALVATORI. Ca in multe alte ocazii, stoperul Dorin Goian a salvat situaţia pentru echipa din Ghencea. Uriaşul din defensiva Stelei a sărit din nou imperial şi a plasat perfect lovitura de cap centrarea venită de la Dică, aducănd egalarea şi descătuşănd o echipă intrată parcă intr-un blocaj etern. După o bară a lui Nicoliţă, a urmat execuţia superbă a lui Nicolae Dică, dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri, şi se părea că roş-albaştrii vor obţine din nou o victorie scurtă. Imediat după gol, Dică a trecut pe lăngă un 3-1 liniştitor şi oarecum logic. Dar, in ultima fază a partidei, BATE Borisov a egalat după o lovitură liberă reluată imparabil cu capul in poarta columbianului Zapata de Bliznyuk.

Â

MULŢUMIT. După meci, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat: "Totuşi, sunt mulţumit chiar şi de jocul din prima repriză, dar vroiam să fiu calificat in grupe după meciul tur. Am avut şi ghinion, pentru că aseară n-am ţinut cu Dinamo in meciul cu Lazio. Sunt nemulţumit de Neaga, care cred că incă nu s-a acomodat cu fusul orar. De două meciuri nu joacă nimic".

Â

ECHIPELE

BATE: Fedorovici 7 - Kazanţev 6, Radkov 7, Filipenko 6, Haguş 6 - P. Platonov 7 (’83 Sivakov), Lihtarovici 6 (’53 Kriveţ 6), Ermakovici 6 (’68 Javnercik 6), Stasevici 6 - D. Platonov 5, Bliznyuk 7. Antrenor: Igor Kruşenko

Steaua: Zapata 6 - Golanski 6, Rada 6 (’59 Lovin 6), D. Goian 7, P. Marin 6 - Nicoliţă 6 (’73 Zaharia 6), Rădoi 7, Pleşan 6, M. Croitoru 4 (’54 Bicfalvi 6) - N. Dică 8, Neaga 4. Antrenor: Gheorghe Hagi

×
Subiecte în articol: sport