x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - APULUM 2-1 / Treziti dupa o bataie crunta

CFR CLUJ - APULUM 2-1 / Treziti dupa o bataie crunta

10 Apr 2005   •   00:00

Partida de la Cluj a fost aproape de a nu se disputa, dupa ce mai multi jucatori clujeni au fost batuti, inaintea meciului, de fani ai rivalei din oras, Universitatea.



  • de ELENA STANCIU, LUCIAN DOBRATER - CLUJ

  • HULIGANI. Suparati pe esecul favoritilor in meciul de Divizia B cu UTA, mai multi suporteri ai "sepcilor rosii" i-au atacat pe jucatorii lui CFR, in timp ce acestia se plimbau in jurul Hotelului Sport. Cei mai afectati de furia huliganilor au fost Bruncevici, care a fost lovit in plina figura, Anca, Tilinca, Turcu si Borostean, toti suferind leziuni destul de grave. De asemenea, masorul Eugen Jascau (foto) s-a ales cu doi dinti lipsa. Din acest motiv, conducerea "ceferistilor" a cerut amanarea jocului, insa observatorul Gheorghe Nedelescu a considerat ca o astfel de masura nu se impunea. "Daca erau cel putin sapte spitalizati, se putea amana meciul. Dar nu a fost cazul", a explicat Nedelescu.

    SPECTACOL. Chiar si in aceste conditii, gruparea clujeana a facut legea, eroul meciului fiind Florin Dan, care a reusit doua goluri spectaculoase. La final, antrenorul lui Apulum, Alin Artimon, a anuntat ca demisioneaza. "Asta e limita noastra. Ma gandesc sa ma opresc aici", a declarat tehnicianul, care se afla in functie de doar doua etape.

    SCUZE. Directorul executiv al lui "U" Cluj, Zoltan Iasko, si-a cerut scuze in numele clubului pentru incidentele produse inainte de meci. "Imi pare rau sincer pentru tot ce s-a intamplat. Inteleg ca exista rivalitate, dar jucatorii nu au nici o vina. Ii rog pe cei de la CFR sa primeasca scuzele mele."

    ×
    Subiecte în articol: sport