x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ – CHELSEA / Teroarea din Transilvania

CFR CLUJ – CHELSEA / Teroarea din Transilvania

de Marius Mihalcea    |    29 Sep 2008   •   00:00
CFR CLUJ – CHELSEA / Teroarea din Transilvania

Sunday Times, ediţia de duminică a prestigiosului tabloid britanic The Sun, consideră că elevii lui Scolari nu trebuie să-l scape din vedere pe argentinianul Culio, cel care a înscris golurile victoriei ardelenilor la Roma.



Sunday Times, ediţia de duminică a prestigiosului tabloid britanic The Sun, consideră că elevii lui Scolari nu trebuie să-l scape din vedere pe argentinianul Culio, cel care a înscris golurile victoriei ardelenilor la Roma.

Evoluţia de excepţie a lui Culio pe "Olimpico", în urmă cu două săptămâni, cînd CFR a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, a băgat spaima în englezi. "Chelsea trebuie să fie atentă la Juan Culio, noua teroare din Transilvania", a titrat Sunday Times, care a găsit şi o similitudine între campioana României şi zona geografică din care provine: "Ca toate poveştile despre Transilvania, şi povestea lui CFR are un aer de mister, de neaşteptat. Chiar şi momente de şoc şi o eroină nedumerită, Rosella Sensi, la finalul meciului AS Roma – CFR Cluj. Ca şi cum aceasta s-ar fi trezit dintr-un vis în care Bela Lugosi, primul actor care a interpretat rolul Contelui Dracula, stătea lângă ea". Sunday Times a încheiat cu o exclamaţie: "CFR are un buget foarte mare pentru un club din est!".

Culio le crea­ză şi el, o dată în plus, in­somnii britanicilor. "Antrenorul Trombe­tta citeşte meciurile foarte bine. La Roma ne-a spus că ambii fundaşi centrali ies în acelaşi timp şi putem profita de spaţiile libere. Aşa a fost", a spus argentinianul într-un interviu acordat publicaţiei mai sus citate. La meciul cu CFR, pentru care ieri s-au pus în vânzare bilete având preţul cuprins între 85 şi 700 de lei, Chel­sea va fi încurajată de circa 1.200 de fani.

Adversar
După victoria obţinută de Chelsea sâm­bă­tă în faţa lui Stoke City, 2-0 pe terenul acesteia, goluri Bosingwa (’36 ) şi Anelka (’76), antrenorul grupării londoneze, Luis Felipe Scolari, şi-a îndreptat atenţia că­tre întâlnirea cu CFR Cluj, de miercu­ri: "Nu e nevoie să le amintesc ju­că­tori­lor nimic, fiindcă ei ştiu cum este cu punc­­tele. Am multe informaţii despre Cluj, pentru că această echipă are în lot 11 portughezi. Le-am spus fot­ba­liştilor mei la ce să se aştepte. Este im­portant să încercăm să câştigăm. Dacă CFR ne va învinge, atunci va mai avea două meciu­ri pe teren propriu şi situa­ţia noastră ar putea deveni dificilă. Clujul a demons­trat la Roma că poate în­vinge şi în de­pla­sare şi reprezintă un pericol".

×
Subiecte în articol: sport