x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ: Cu gîndul la Ligă

CFR CLUJ: Cu gîndul la Ligă

12 Iul 2008   •   00:00

Mijlocaşul Eugen Trică şi-a prelungit contractul cu CFR şi spune că obiectivul echipei este clasarea pe poziţia a treia în grupele Ligii Campionilor

Mijlocaşul Eugen Trică şi-a prelungit contractul cu CFR şi spune că obiectivul echipei este clasarea pe poziţia a treia în grupele Ligii Campionilor. “Da, mi-am prelungit contractul pe încă doi. Cît voi sta aici voi încerca să mai iau două titluri. Aşteptăm să înceapă campionatul, ne gîndim şi la Liga Campionilor. E posibil să terminăm pe locul trei. Pentru asta luptăm. Cu o victorie şi un egal acasă şi o remiză în deplasare, eu zic că locul trei e asigurat”, a conchis Trică, mulţumit de ultimele plecări de la rivalele la titlu, Dică la Catania şi Săpunaru la Porto: “Va fi mai uşor pentru noi. Dacă pleacă valorile din ţară, avem titlul asigurat trei-patru ani. Să plece toţi. Nu e treaba mea dacă găsesc ei soluţii să suplinească aceste vînzări de jucători. CFR e mult mai puternică decît anul trecut”.

Şi argentinianul Dubarbier se gîndeşte la prestaţia din Liga Campionilor, unde doreşte să aibă drept adversară una din marile echipe spaniole. “Mi-ar plăcea să jucăm cu Barcelona sau Real Madrid. Oricum, vreau să joc împotriva unei echipe mari din Europa precum Manchester. A treia echipă din grupă aş vrea să fie una mai mică, de nivelul nostru, cu care să ne putem lupta pentru locul trei. Mai mult ca sigur vom avea două echipe foarte puternice şi una accesibilă. Putem termina pe locul trei în grupă, dar nu va fi uşor”, a spus Dubarbier.

×
Subiecte în articol: sport