x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cfr Cluj – Oţelul 1-0: "Ne-am făcut singuri viaţa grea"

Cfr Cluj – Oţelul 1-0: "Ne-am făcut singuri viaţa grea"

de Marius Mihalcea    |    17 Aug 2009   •   00:00
Cfr Cluj – Oţelul 1-0: "Ne-am făcut singuri viaţa grea"
Sursa foto: Bodor Balazs/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Antrenorul grupării din Gruia, Antonio Conceicao, este de părere că echipa sa s-ar fi impus la o diferenţă mai mare de scor dacă n-ar fi fost jocul ultradefensiv practicat de gălăţeni.



CFR Cluj a avut destul de mult de tras sâmbătă seară până să-şi asigure cele trei puncte, Oţelul lui Dorinel Munteanu dovedindu-se o echipă foarte incomodă. "Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor mei. Am avut un joc dificil, Oţelul ne-a lăsat puţine spaţii, s-a apărat tot timpul pe două linii. Tocmai de aceea, era important să fructificăm ocaziile pe care le-am avut în debutul întâlnirii. Nu am reuşit însă acest lucru şi ne-am făcut singuri viaţa grea, pe final am avut câteva emoţii", a declarat Conceicao la sfârşitul partidei.

De partea cealaltă, tehnicianul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, a spus: "Am avut un respect prea mare pentru adversar. Sunt mulţumit de efortul depus de băieţi, cu puţină şansă puteam obţine un egal. În ceea ce priveşte arbitrajul, am văzut o uşoară tentă pro-CFR, ni s-au acordat prea uşor unele cartonaşe galbene, dar nu pot să afirm că asta a influenţat rezultatul".

Altfel, marcatorul unicului gol al partidei, ivorianul Lacina Traore, nu figurează pe lista înaintată de ardeleni la UEFA cu lotul pentru "dubla" cu FK Sarajevo din play-off-ul Europa League. Adversara clujenilor din Europa League a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Velez Mostar, într-un meci din etapa a treia a campionatului bosniac.

×
Subiecte în articol: sport