x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cfr Cluj - Steaua - Diferenţă de moral

Cfr Cluj - Steaua - Diferenţă de moral

de Mihai Igirosanu    |    18 Aug 2007   •   00:00
Cfr Cluj - Steaua - Diferenţă de moral

Programat măine seară, de la ora 20:30, in etapa a IV-a a Ligii I, meciul de la Cluj a fost deschis de războiul declaraţiilor iscat intre conducătorii celor două grupări. Confruntarea din Ardeal reprezintă prima ciocnire fierbinte a noului sezon.

Programat măine seară, de la ora 20:30, in etapa a IV-a a Ligii I, meciul de la Cluj a fost deschis de războiul declaraţiilor iscat intre conducătorii celor două grupări. Confruntarea din Ardeal reprezintă prima ciocnire fierbinte a noului sezon.

După ce perechea din fruntea CFR-ului, Arpad Paszkany - Iuliu Mureşan, anunţase că echipa lor va invinge Steaua la două goluri diferenţă, patronul roş-albaştrilor a replicat dur, contrele atingănd apogeul pe măsură ce se apropie ora meciului.

CONTRAATAC. "Este un derby aşa, pentru campionat, dar părerea mea este că ei nu o să ţină pasul. Cine eşti mă tu, CFR-ule, să baţi Steaua la două goluri diferenţă?", a replicat Becali, care s-a referit şi la centralul meciului de măine seară, Augustus Constantin. "Mai prieteni sunt cei de la CFR cu arbitrul decăt mine. Augustus Constantin nu va ţine niciodată cu Steaua, dar nici impotriva Stelei nu va fi. El «va ciupi» pe Steaua, nu pe CFR. Ştiu eu relaţiile lor. Astea sunt şmecherii de-ale lor, pe care eu nu le mai inghit. Eu sunt mai şmecher ca ei de o sută de ori. Pentru a mă lupta impotriva arbitrajelor, trebuie să fac o echipă puternică şi să inving fără probleme. Clujenii vor vrea mult, dar in acest moment CFR nu poate ţine pasul cu Steaua. Nu se pot compara cu mine nici ca tradiţie, nici ca investiţii. N-o să stau la tribuna oficială lăngă ei, pentru că e «sufrageria omului» şi nu poţi intra aşa, dacă nu eşti prieten cu el. Iar eu nu sunt prieten cu cei de la CFR Cluj."

REVENIRE. După eşecul din Cupa UEFA, 1-3 cu Anorthosis Famagusta, pe teren propriu, clujenii vor să se refacă in cel mai scurt timp. "Trebuie să ne revenim psihic pănă la meciul cu Steaua, e singura noastră soluţie", a declarat căpitanul CFR-ului, portarul Stăncioiu. "Cred că am luat toate golurile posibile pe săptămăna asta. Le-am tot zis băieţilor că meciul cu Steaua e abia duminică şi că avem meci greu cu ciprioţii, dar e greu să umbli la mentalitatea jucătorilor", a spus patronul Arpad Paszkany. "Eşecul usturător ii motivează pe jucători pentru partida cu Steaua, pentru că la 1-3 intri in pămănt de ruşine. Scot tricourile la aerisit", a completat Paszkany.

Iuliu Mureşan: "N-am fost ajutaţi"

"Suntem la fel de optimişti, pentru că nici Steaua nu arată o formă deosebită. Dacă vom evolua cum am făcut-o pănă acum in campionat, sunt sigur că vom căştiga", a declarat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan. El a răspuns şi acuzaţiilor lui Gigi Becali. "Astea sunt declaraţiile marca Gigi Becali şi nu aş vrea să le comentez. Inainte să vorbească, Becali ar trebui să se uite pe cine au ajutat arbitrii in primele etape. Pe noi sau pe ei? Pe cine au ajutat arbitrii in meciul Dinamo - CFR Cluj cănd el a fost in tribună şi la final a spus că a dat nu ştiu căţi bani ca să ducă echipa pe locul 2?"

Bilete pentru BATE

Conducerea Stelei a stabilit ieri preţurile biletelor pentru partida retur cu BATE Borisov din turul III preliminar al Ligii Campionilor de la 29 august. Acestea vor costa 5 RON - peluze, 10 RON - tribuna a II-a, 20 RON - tribuna I, 40 RON - tribuna "0". Biletele se vor pune in vănzare incepănd cu 20 august, iar pănă la 22 august numai abonaţii işi vor putea achiziţiona bilete, pe baza abonamentului eliberat de clubul Steaua, căte unul in zona in care au rezervat abonamentul şi incă trei in oricare zonă a stadionului. Intre 23 şi 29 august, toţi fanii işi pot achiziţiona bilete, pe baza unui act de identitate, doar patru de persoană.

×
Subiecte în articol: sport steaua