x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR – DINAMO - "Vor victorie"

CFR – DINAMO - "Vor victorie"

08 Oct 2008   •   00:00

Programată vineri, 17 octombrie, în direct pe Antena 1, confruntarea dintre CFR Cluj şi Dinamo constituie deja un subiect de interes în rândurile protagoniştilor.



Programată vineri, 17 octombrie, în direct pe Antena 1, confruntarea dintre CFR Cluj şi Dinamo constituie deja un subiect de interes în rândurile protagoniştilor.

Căpitanul CFR Cluj, Ricardo Ferreira de Sousa Cadu, este cu gândul la meciul care ar putea relansa echipa campioană în lupta pentru titlu: "La Galaţi fost un meci greu. Ploaia căzută a diminuat spectaculozitatea partidei şi a creat probleme ambelor echipe. Păcat că nu am putut să câştigăm. Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Nu poate fi vorba de frustrare. Suntem puţin dezamăgiţi că nu am reuşit să luăm cele trei puncte, dar atmosfera e foarte bună şi privim cu încredere spre meciul următor. Pauza este binevenită deoarece echipa este puţin obosită după numărul mare de partide jucate într-un timp atât de scurt. Ne bucurăm de perioada mai lejeră şi apoi ne întoarcem cu bine la meciurile următoare. Vom începe pregătirile zilele acestea, atât pentru meciul din Cupa României, cât şi pentru meciul cu Dinamo, din campionat. Au echipă bună, sunt pe primul loc, dar trebuie să-i învingem. Au un avans faţă de noi în clasament şi aceasta este şansa noastră să ne apropiem de ei". Acţionarul dinamovist, Vasile Turcu a replicat: "Am acceptat să jucăm vineri cu ei pentru că au apoi meci în Liga Campionilor. Au tot timpul să se pregătească. Să facă memoriu la Federaţie dacă e vreo problemă, dacă le aprobă memoriul, noi nu ne opunem. Şi noi avem un aport la performanţele Clujului, pentru că ne-am jucat corect şansa în meciul cu Steaua şi i-am învins".

×
Subiecte în articol: sport