x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Champions League / CFR Cluj - Bordeaux: 1-2 VIDEO

Champions League / CFR Cluj - Bordeaux: 1-2 VIDEO

05 Noi 2008   •   00:00

Corespondenţă de la Cluj
Trupa lui Maurizio Trombetta a demonstrat aseară că victoria de pe Stadio Olimpico din Roma n-a reprezentat decât un accident rătăcit în lumea încă inaccesibilă a Ligii Campionilor.



LIGA CAMPIONILOR / CFR – BORDEAUX 1-2 ● Campioana se stinge văzând cu ochii


Francezii s-au impus ca stăpâni ai terenului încă din prima repriză, lăsând impresia că nimic nu le poate împiedica imperturbabilul joc de pase. CFR-ul nu a existat decât la nivelul fazelor fixe, producând ceva pericol doar în urma cornerelor lui Culio. CFR a căzut pe locul 4 în grupa A, iar şansele de rămânere în Europa sunt minuscule. Ultimele două meciuri ale campioanei României vor avea loc la 26 noiembrie, acasă cu AS Roma şi pe 9 decembrie, la Londra, cu Chelsea.

TROMBETTA: "ŞTIAM CÂ E GREU ÎN LIGÂ"

La finalul meciului, antrenorul clujenilor, Maurizio Trombetta, a declarat: "Sunt mulţumit de faptul că jucătorii au muncit până în ultimul minut, au crezut până la capăt. Din păcate, am făcut erori de poziţionare în teren şi nici nu am avut ce face împotriva unei echipe atât de tehnice, care pasează atât de bine. Avem şansa de a ne revanşa peste doar trei săptămâni. Ştiam că e greu în Liga Campionilor".

Preşedintele Iuliu Mureşan a spus: "Cu puţin noroc puteam obţine un egal, dar era maxim ce puteam scoate din acest meci. Echipa a părut puţin obosită. Acel meci cu Unirea ne-a costat din punct de vedere fizic. Nu putem duce partide în acest ritm intens, la distanţă de trei zile".


Au marcat: Dani (’9)/ Gourcuff (’6), Wendel (’38)
Stadion: Dr. Constantin Rădulescu
Spectatori: 21.000
Arbitri: Massimo Busacca – Matthias Arnet, Francesco Buragina (toţi din Elveţia)

Echipele
CFR: Stăncioiu – Tony (’63 Panin), Cadu, De Sousa (’78 Deac), Pereira – Dubarbier, G. Mureşan, Dani, Peralta (’66 E. Kone), Culio – Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta

Bordeaux: Valverde – Chalme, Planus, Diawara, Jurietti – Gouffran (’78 Bellion), Fernando, Diarra, Gourcuff, Wendel (’78 Obertan) – Chamakh. Antrenor: Laurent Blanc

CLASAMENT GRUPA A
1. Chelsea      4    2    1    1    6-3    7p
2. Roma         4    2    0    2    7-5    6
3. Bordeaux    4    2    0    2    4-8    6
4. CFR Cluj      4    1    1    2    3-4    4

×
Subiecte în articol: sport