x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chiar a fost un derby

Chiar a fost un derby

de Marius Mihalcea    |    11 Aug 2009   •   00:00
Chiar a fost un derby
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

La sfârşitul partidei din Ghencea, antrenorii celor două formaţii, Cristiano Bergodi, respectiv Antonio Conceicao, au remarcat prestaţia foarte bună a jucătorilor lor şi s-au declarat mulţumiţi cu punctul obţinut.



La pomul lăudat să nu te duci cu sacul, spune o veche zicală românească ce nu şi-a mai găsit corespondenţa duminică seară, când Steaua şi CFR Cluj şi-au respectat blazonul şi au oferit publicului un meci de vis, mult peste media Ligii 1.

"Sunt mulţumit, fiindcă am jucat împotriva unei echipe tari. Cred că am reacţionat foarte bine după şocul golului primit în debutul partidei. În prima repriză noi am jucat mai mult, ei folosind contraatacul. Pe urmă am primit din nou gol, am egalat şi am avut o ocazie mare prin Ochiroşii. Una peste alta, noi i-am avut la mijlocul terenului pe Andrei Ionescu şi Onicaş, jucători foarte tineri, cu care trebuie să avem răbdare. Chiar dacă au mai greşit, eu sunt mulţumit de evoluţia lor. Şi terenul a fost prost. Dacă era mai bun, cred că publicul ar fi avut parte şi de mai mult spectacol. Lui Ochiroşii i-a şi sărit puţin mingea la ocazia pe care a avut-o", a spus tehnicianul Stelei, Cristiano Bergodi. Pe aceeaşi poziţie cu italianul s-a situat şi antrenorul ardelenilor, Antonio Conceicao. "A fost un joc frumos, un meci disputat pe contre, un fotbal spectaculos. Până la urmă s-a terminat egal şi îmi pare rău, pentru că am avut ocazii şi puteam câştiga. Sunt mândru de jucătorii mei, au intrat determinaţi pe teren şi au respectat ceea ce am lucrat la antrenamente. Nu contează că ne-au lipsit Cadu, Culio şi Dani, eu am încredere în toţi jucătorii mei", a declarat lusitanul, care a avut numai cuvinte de laudă şi la adresa Stelei: "E clar că am întâlnit o echipă care se luptă la titlu". De partea cealaltă, Bergodi a subliniat încă o dată faptul că, în opinia sa, CFR este cea mai bună echipă din campionat. "Poate să se supere oricine pe mine când spun asta, dar am văzut şi campioana, Unirea Urziceni, şi Timişoara şi cred că CFR are cea mai bună echipă din România."

"Motanul" a ratat naţionala
Convocat la echipa naţională pentru meciul de mâine cu Ungaria în locul lui Adrian Mutu, Bogdan Stancu nu s-a mai aflat ieri la prânz printre "tricolorii" care s-au îmbarcat în charter-ul având ca destinaţie Budapesta. "Motanul" a ratat prima sa prezenţă în naţionala mare din cauza unei accidentări suferite în timpul partidei cu CFR Cluj. Pe lângă atacantul stelist, selecţionerul Răzvan Lucescu a mai renunţat, din acelaşi motiv, şi la fundaşul stânga al lui Şahtior, Răzvan Raţ. Lucescu junior a decis să nu mai cheme pe nimeni în locul lor.

×
Subiecte în articol: sport steaua - cfr cluj