x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cinci românce vor fi prezente la turneul de tenis de la Indian Wells

Cinci românce vor fi prezente la turneul de tenis de la Indian Wells

11 Feb 2022   •   11:00
Cinci românce vor fi prezente la turneul de tenis de la Indian Wells

Turneul de tenis BNP Paris Open 2022 de la Indian Wells se apropie din ce în ce mai mult, iar competiția feminină se anunță a fi una foarte puternică, la care vor participa toate jucătoarele de top, inclusiv Ashleigh Barty, dar și 5 jucătoare din România, în frunte cu Simona Halep și Sorana Cîrstea.

Campioana de la Australian Open va reveni în circuit la evenimentul care va începe pe 7 martie și se va încheia pe 20 martie. Barty, în calitate de cea mai bine clasată jucătoare, va fi cap de serie numărul unu, dar va avea o concurență acerbă din partea multor alte jucătoare mari, deoarece toate jucătoarele din top 20 sunt anunțate pe lista de start.

Campioana în exercițiu este Paula Badosa, care a câștigat evenimentul anul trecut, iar jucătoarea spaniolă se va întoarce pentru a-și apăra titlul. Printre alte jucătoare notabile care vor reveni se numără Ons Jabeur, care a lipsit o perioadă de timp din cauza unei accidentări, Karolina Pliskova, care a lipsit de asemenea din cauza unei accidentări, și Emma Răducanu, care nu a mai jucat de la Australian Open.

Din România, organizatorii anunță prezența pe tabloul principal a cinci sportive. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Elena Gabriela Ruse și-au câștigat pentru moment dreptul de a fi prezente în competiție, dar e posibil ca și alte românce să reușească accederea pe tablou, 12 locuri fiind destinate sportivelor ce vin din calificări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tenis