x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cine e antrenor in Ghencea?

Cine e antrenor in Ghencea?

10 Aug 2004   •   00:00

Repriza a doua a primului derby din Divizia A. Cu avantajul unui om pe teren, Steaua cauta cu disperare egalarea. Dar joaca lent si exclusiv de-a latul terenului. Pe banca, Zenga e inutil si are nevoie de ajutor. Inclusiv de pe teren!

SORIN ANGHEL, MIHAI IGIROSANU

La primul examen serios al sezonului, Steaua a cazut prada propriilor slabiciuni. In primul rand, jocul a fost haotic, fara idei, iar aportul antrenorului Walter Zenga inexistent.

RUSINOS. Venit in Ghencea direct de pe plaja insorita de la Ibiza, fostul mare portar al Interului pare teleportat intr-o lume care il depaseste. Era minutul 71 al partidei din Giulesti, cand spectatorii de la tribuna I au fost martorii unui eveniment mai rar intalnit. Intr-un moment de intrerupere, exasperat de lipsa de forta a ofensivei, Dorinel Munteanu (care a facut unul dintre cele mai slabe meciuri din cariera) s-a indreptat hotarat catre banca de rezerve. "Ce facem? Jucam cu patru fundasi cand astia au pe teren doar un singur atacant?!", a strigat "veteranul" in directia lui Walter Zenga. Pentru a-i contracara pe izolatii Daniel Niculae si, mai apoi, pe Lucian Burdujan, italianul a mentinut pe teren doi stoperi, Ghionea si Radoi.

OBSESIE. Finalul meciului a adus o noua rabufnire a fanilor stelisti impotriva lui Zenga. In pofida amenintarilor patronului Gigi Becali, cei 2.000 de suporteri prezenti in Giulesti au scandat numele lui Marius Lacatus.

EXTAZ IN GIULESTI

Succesul in fata Stelei a instalat o stare accentuata de euforie in randul suflarii rapidiste. "Sunt foarte fericit pentru ca am marcat de doua ori intr-un meci asa de important. In viata, victoriile aduc victorii. Mai bine 2-1 in 10 oameni, decat 2-2 in 11", a declarat Sabin Ilie, autorul golurilor care au adus victoria Rapidului.

REVELATIE. Armeanul Karamayan a fost cel mai aplaudat jucator al gazdelor in repriza secunda. Efortul sau urias si raidurile devastatoare pe banda stanga au fost extrem de apreciate de fani. "A confirmat increderea mea. Este un jucator de mare viteza, foarte tehnic si va fi un om de baza pentru Rapid", a spus antrenorul Razvan Lucescu. "Daca ar fi roman, cu siguranta ar juca in echipa nationala!", a marturisit selectionerul Anghel Iordanescu, intrebat despre jucatorul armean al Rapidului.

SATISFACUT. George Copos era si el in culmea fericirii: "A fost o victorie extraordinara. Sunt foarte mandru de baieti, sunt foarte multumit de acest copil de 35 de ani (n.r. - Razvan Lucescu), care a reusit sa le insufle jucatorilor o mentalitate de invingator".

×
Subiecte în articol: sport