x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cluburile din Liga 1 insistă pentru arbitri străini

Cluburile din Liga 1 insistă pentru arbitri străini

de Marius Mihalcea    |    15 Dec 2009   •   00:00
Cluburile din Liga 1 insistă pentru arbitri străini
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Cele mai multe dintre grupările din primul eşalon nu sunt de acord cu decizia pe care a luat-o Comitetul Executiv al FRF la începutul lui noiembrie, şi anume ca din retur să nu se mai apeleze la brigăzi de arbitri din străinătate.



Desfăşurată ieri, ultima Adunare Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pe anul 2009 a repus pe tapet problema arbitrajului, reprezentanţii cluburilor din Liga 1 militând pentru aducerea brigăzilor din străinătate şi în partea a doua a campionatului. "Nu s-a supus la vot, pentru că nu suntem noi în măsură să luăm o astfel de decizie. LPF va trimite însă către Comitetul Executiv al FRF o notă prin care v-a solicita arbitri străini şi în retur.

Este vorba despre arbitri de elită din străinătate", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru (stânga). Tot ieri, membrii Adunării Generale a LPF au respins cu 15 voturi contra propunerea clubului Universitatea Craiova, aceea de a se reînfiinţa campionatul de tineret-speranţe. "Motivele invocate au fost legate de perioada de criză pe care o traversăm acum", a spus Vali Alexandru la finalul şedinţei, de la care a absentat reprezentantul clubului Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport