x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM 2006 - Nemtii au ales campioana mondiala a frumusetii

CM 2006 - Nemtii au ales campioana mondiala a frumusetii

de Mihai Igirosanu    |    03 Iun 2006   •   00:00
CM 2006 - Nemtii au ales campioana mondiala a frumusetii

Pe ultima suta de metri inaintea primului fluier, nemtii organizeaza tot felul de evenimente inedite. Unul dintre cele mai asteptate a fost concursul Miss Cupa Mondiala, castigat de o studenta togoleza.

In oraselul Rust, peste 1.500 de femei s-au inscris in cursa pentru a impresiona juriul format din mai multi fotbalisti si pentru a primi titlul de regina a frumusetii. Conditia principala pentru ca reprezentantele sexului frumos sa fie acceptate printre candidate a fost sa fie nascute intr-una dintre tarile participante la CM.

AFRICA. Finala concursului care a avut loc in noaptea de joi spre vineri a gasit la start 32 de fete originare din natiunile care sunt reprezentate in Germania. Castigatoare a fost desemnata o studenta de 24 de ani, nascuta in Togo, Edwige Madze Badakcu. Noua Miss Cupa Mondiala, care in 2004 cucerise si titlul de Miss Togo, a primit un automobil si un premiu in valoare de 2.000 de euro.

BILETE. Altfel, Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale a anuntat ca biletele pentru meciurile din cadrul competitiei mai pot fi achizitionate doar de pe internet. "Fiecare bilet care este returnat Comitetului de Organizare de catre federatii, parteneri sau din programul de ospitalitate va fi revandut pe internet", a afirmat vicepresedintele comitetului, Horst Schmidt.

BRAZILIENII, LA DISCOTECA
Considerati drept marii favoriti la castigarea trofeului, brazilienii incearca sa imbine utilul cu placutul. In noaptea de joi spre vineri, dupa meciul amical castigat cu 8-0 impotriva nou-promovatei in prima divizie elvetiana FC Lucerna, sase jucatori din lotul condus de Carlos Alberto Parreira au fost surprinsi intr-un club de noapte. Conform ziarului spaniol Sport, Ronaldo, Robinho, Roberto Carlos, Adriano, Emerson si portarul Dida au ajuns pe la ora 2:00 intr-o discoteca din Lucerna, acolo unde au zabovit o ora si jumatate. Cei sase au consumat cateva beri, fiind acompaniati de cateva frumuseti locale, fiind surprinsi si de fotografii cotidianului elvetian Blick. "Aveam o noapte libera si am fost la bar. N-am stat mai mult de jumatate de ora, si logodnica mea stie, pentru ca vorbeam cu ea la telefon din zece in zece minute", a declarat Ronaldo. "Nimeni nu s-a intors la hotel beat sau drogat. Am venit cum am plecat: fericiti de victorie", a precizat Roberto Carlos, care, pana la aparitia pozelor, negase escapada nocturna.

SUPLIMENT JN - CM 2006
Jurnalul National va ofera luni, 5 iunie, gratuit, impreuna cu ziarul, un supliment de 32 de pagini, in care veti putea gasi toate amanuntele legate de apropiatul Campionat Mondial. Programul meciurilor, loturile complete, favoritele caselor de pariuri, ultimele informatii din cele 32 de tabere, curiozitati, un editorial al lui Marius Tuca sau un remember al parcursului din preliminarii al echipei noastre nationale, dar si multe statistici.
×
Subiecte în articol: sport