x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cociş, la Al Nassr

Cociş, la Al Nassr

20 Mai 2010   •   00:00

Internaţionalul român Răzvan Cociş va juca din sezonul viitor la formaţia saudită Al Nassr, antrenată de Walter Zenga. Mutarea a fost anunţată joi chiar de tehnicianul italian. "Cociş e 200 la sută jucătorul lui Al Nassr. L-am vrut şi la Palermo şi Catania, dar atunci nu am putut să-l transfer", a spus Zenga, aflat în aceste zile în România.

Cociş a semnat în luna martie un contract cu FC Timişoara valabil până la finalul returului. El a evoluat în opt partide pentru formaţia bănăţeană, înscriind de trei ori. Timişorenii i-au propus prelungirea contractului cu un salariu anual de 400.000 de euro, dar se pare că oferta arabilor a fost mult mai generoasă, în jurul a 1 milion de euro, astfel încât meciul cu FC Braşov de sâmbătă va fi ultimul pentru Cociş în tricoul alb-violet.

"Nu ne-a anunţat încă nimic oficial, dar am văzut şi eu declaraţia lui Zenga. Se pare că Răzvan ne va părăsi, e o pierdere mare pentru strategia noastră din vară, dar e jucător profesionist şi îl înţeleg", a declarat patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: redactie