x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Continua balacareala - Steaua si Rapid se acuza reciproc

Continua balacareala - Steaua si Rapid se acuza reciproc

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    23 Mai 2006   •   00:00
Continua balacareala - Steaua si Rapid se acuza reciproc

Ieri a fost ziua memoriilor in razboiul deschis pentru titlul de campioana. Rapid si CFR Cluj s-au plans la LPF, in vreme ce Gigi Becali si-a continuat tirada.

Duelul verbal intre candidatele la titlu a provocat si o reactie a DNA-ului, care spune ca s-a autosesizat, fara sa demareze insa vreo ancheta.

CERERE. La o zi dupa meciurile din Regie si de la Dej, patronul Stelei, Gigi Becali, a devenit si mai dur. "A fost directie de sus sa bata Rapidul si ei vorbesc de blaturi. Sa-i cheme DNA-ul sa declare baietii de la Cluj ce le-a zis presedintele Muresan si-i platesc eu pana la finalul carierei. Daca se dovedeste ceva, Rapidul sa fie retrogradata!", a tunat si fulgerat Becali.

MEMORII. Iritate de acuzele dinspre Ghencea, conducerile cluburilor CFR Cluj si Rapid au depus ieri memorii la LPF impotriva Stelei. "Comisia de Disciplina trebuie sa analizeze acest caz. Acum de ce dovezi mai e nevoie cand spune ca meciul a fost blat? A vorbit, acum sa aduca probe. Cine vorbeste fara nici o logica sa plateasca", a spus Dinu Vama.

CLUJENII EXPLICA
Atacat de Gigi Becali, presedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Muresan, a contraatacat dur. "Nu vreau sa acuz, nu am probe, dar am citit si eu ca oamenii de la Steaua au facut acest lucru pentru a acoperi ce s-a intamplat la meciul lor. Ei au fost imorali, cand i-au contactat pe jucatorii nostri pentru a le oferi bani", a precizat Muresan. Referitor la zvonurile conform carora fostii stelisti Dorinel Munteanu sau Martin Tudor ar fi fost "sursele" ros-albastrilor, Muresan a spus: "Ambii sunt caractere deosebite si nu cred ca pot face asa ceva".

COPOS CONTRA SIMAN
Intrebat daca a pariat pe victoria Rapidului, asa cum au facut jucatorii Stelei, Copos a spus: "Si eu am pariat pe victoria portarului Stancioiu. Nu am putut dormi de nervi pentru ca Stancioiu a iesit cu picioarele si nu cu mana. Ce cauta acolo? Portarii folosesc mana, nu picioarele". Copos considera "niste prostii" acuzatiile de blat venite din partea Stelei cu privire la jocul castigat de Rapid, la Dej, 3-1 cu CFR Cluj. "Daca a faultat Stancioiu inseamna ca a fost blat? Noi ne bateam la titlu, cum sa facem asa ceva?", a replicat Vasile Siman.

×
Subiecte în articol: sport