x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copiii înotători au și ei ”Olimpiada mică”

Copiii înotători au și ei ”Olimpiada mică”

de Paul Bardasu    |    25 Iul 2021   •   11:56
Copiii înotători au și ei ”Olimpiada mică”

Deși toți ochii sunt pe Jocurile Olimpice de la Tokyo, și în țară se desfășoară competiții interesante, prin care micuții sportivi se pregătesc pentru următoarele Olimpiade. La Campionatul Național de Înot Cadeți (12-14 ani), competiție ce s-a desfășurat la bazinul Complexului Național Sportiv ”Lia Manoliu” din Capitală, tinerii întotători de la Swimming Team au obținut săptămâna trecută 5 medalii de bronz.

 

După ce luna trecută, Alessia Pintilie a câștigat titlul de vicecampioană la Campionatul Național  tineret, juniori, seniori, proba de 50m spate, iar Ana Matei a obținut un binemeritat loc 3 la Campionatul Național pentru Copii (10 -11 ani), proba de 100m spate, cadeții antrenați de Anca Sasu și Andrei Petrescu de la Clubul de Înot Swimming Team au mărit acum portofoliul de medalii și trofee cu încă 5 medalii de bronz.

 

 

Astfel, la concursul de cadeți, desfășurat în perioada, Elise Gagiu a obținut 3 medalii de bronz la 100m fluture, 200m mixt și 400m liber, iar Vlad Cosmin Ion a urcat pe treapta a III-a a podiumului la probele 100m spate și 200m mixt. Și vara nu s-a încheiat. Urmează și alte competiții.

×