x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos: "Am vorbit cu Andone, dar nu am decis nimic"

Copos: "Am vorbit cu Andone, dar nu am decis nimic"

25 Mai 2010   •   00:00

Patronul Rapidului, George Copos, trage de antrenorul Ioan Andone să rămână în Giuleşti, dar nici nu se grăbeşte cu negocierile. Cei doi s-au întâlnit marţi, însă nu au ajuns deocamdată la un acord. Andone, care mai negociază şi cu Dinamo, a anunţat la începutul săptămânii că va decide până miercuri dacă îşi prelungeşte contractul cu Rapid.

"Ne-am întâlnit, am discutat, dar nu am luat nici o decizie. Domnul Andone este legat de Rapid, se află sub contract până la sfârşitul lunii, aşa că o să mai discutăm. Eu insist foarte mult să rămână. Ioan Adone este un profesionist adevărat şi un om de caracter, vreau să continuăm împreună la Rapid", a declarat Copos pentru agenţia Mediafax.

Acţionarul majoritar al grupării giuleştene spune că în momentul de faţă are prioritate instalarea unui preşedinte, pe lista sa aflându-se , printre alţii, Dinu Gheorghe de la FC Braşov şi Marius Stan de la Oţelul.

"Primul obiectiv este să instalăm un preşedinte de club. Domnul Dinu Gheorghe este printre primii preşedinţi de club din România. Oricine l-ar vrea pe Dinu Gheorghe sau pe Marius Stan. Nu aţi văzut ce figură a făcut Oţelul Galaţi? Cine nu i-ar dori?", a spus Copos.

×
Subiecte în articol: redactie