x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cornel Dinu: "Dacă nu are carte în mînă, Piţurcă nu poate să joace!"

Cornel Dinu: "Dacă nu are carte în mînă, Piţurcă nu poate să joace!"

11 Sep 2008   •   00:00

"O singură certitudine avem în seara asta: Victor Piţurcă e mai curajos şi competent în poker decat în fotbal. Dacă nu are carte în mînă, Piţurcă nu poate să joace! Fotbalistii lui Feroe sînt băgaţi pe teren ca să nu &i



"O singură certitudine avem în seara asta: Victor Piţurcă e mai curajos şi competent în poker decat în fotbal. Dacă nu are carte în mînă, Piţurcă nu poate să joace! Fotbalistii lui Feroe sînt băgaţi pe teren ca să nu îi ia vîntul, aşa de graşi sînt."

"Piţurcă a folosit singura aşezare pe care o ştie, 4-3-3. Trebuia să avem 2 atacanţi ca să avem o şansă la centrări. Pe final ne-am apărat eroic. Singurul jucător care a pasat, Aliuţă, a fost schimbat cu Moţi, ca să păstrăm rezultatul. Bratu a fost băgat ca să tragem de timp."

"Am impresia că selecţionerul a contat doar pe ceea ce înseamnă Mutu, care a marcat jumătate din golurile României şi a contribuit şi la restul. Senzaţia mea e că s-a ajuns la o plictiseală totală a jucătorilor, din cauza precauţiei totale a antrenorului."

"Eu cred că la baza numirii lui Piţurcă a stat o reparaţie pentru 1998, el e numit de un cerc de influenţe de la o masă, alta decât cea de fotbal. Problema care se pune este că s-a apelat la un antrenor depăşit, comunicarea este esenţială în ziua de astăzi.Aceste amănunte se ştiau, că la echipa naţională trebuie să pui un antrenor curat din punct de vedere moral. Am auzit că cel care a pus la dispoziţie caseta cu pokerul e un om apropiat federaţiei!"

  • emisiunea Fanatik Show

×
Subiecte în articol: sport