x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Corpodean şi Savaniu, eliberaţi

Corpodean şi Savaniu, eliberaţi

de Elly Cîrstea    |    09 Mai 2009   •   00:00
Corpodean şi Savaniu, eliberaţi
Sursa foto: Stefan Birlodeanu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean au fost aseară eliberaţi, sub control judiciar, din arestul Poliţiei Argeş, după ce instanţa le-a admis recursul.



"S-au admis cererile de eliberare provizorie sub control judiciar şi s-a instituit în sarcina celor doi următoarele obligaţii: să nu se deplaseze la spectacolele sportive, să nu se apropie de coinculpaţii în cauză, de membrii familiei acestora, de martori, de experţi, să nu exercite profesia sau meseria avută la data arestării", ne-a declarat judecătoarea Paula Coţovanu. Şi Marcel Lică are şanse mari să respire aer de libertate. Ieri dimineaţă, observatorul FRF a fost dus la Tribunalul Argeş, unde s-a judecat cererea sa de eliberare pe cauţiune. Magistraţii au stabilit cauţiunea în sumă de 10.000 RON şi au acordat termen pentru depunerea sumei pentru luni, 11 mai, ce  trebuie dovedită cu chitanţa de plată.

ALTE AUDIERI: PENDIUC, DANŞA ŞI TRIPA
Tot ieri, la DNA Piteşti s-a prezentat şi primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc. Edilul a intrat în biroul procurorilor în jurul orei 10:00 şi a plecat după două ore. La plecare, Tudor Pendiuc a precizat: "Am fost chemat în calitate de martor. Când sunt lucruri pe care trebuie să le lămureşti, trebuie lămurite". Tot pe la DNA Piteşti a fost şi fostul preşedinte al CA de la FC Argeş, Gheorghiţă Pieca. Se pare că acesta a participat la inventarierea unor documente ridicate de procurori din mai multe locaţii, inclusiv de la clubul din Trivale. Şi arbitrul Laurenţiu Danşa, din Oradea, a dat ieri cu subsemnatul pe la DNA. A plecat după o oră de audieri şi nu a făcut declaraţii. Ultimul sosit a fost asistentul Claudiu Tripa, din Arad. "Am dat o declaraţie în legătură cu meciul arbitrat aici, dintre FC Argeş - Poli Iaşi", a spus Danşa la plecare. Luni se judecă recursul lui Bogaciu.

×
Subiecte în articol: sport