x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CRIZĂ / Gigi Becali se gândeşte să vândă Steaua

CRIZĂ / Gigi Becali se gândeşte să vândă Steaua

27 Noi 2008   •   00:00
CRIZĂ  /  Gigi Becali se gândeşte să vândă Steaua

Aşa cum Jurnalul Naţional a anunţat de curând, unul dintre cei mai afectaţi patroni de cluburi în urma crizei financiare care loveşte economia românească este Gigi Becali.



Consecinţa lipsei acute de lichidităţi, pe care Becali a recunoscut-o chiar în aceste zile, este intenţia tot mai serioasă de a vinde gruparea din Ghencea. Marţi seară, pe Allianz Arena, suporterii Stelei au scandat în repetate rânduri împotriva patronului. Impresionanta arenă din München a răsunat de scandarea "La... Gigi Becali, să-ţi dăm la... Gigi Becali!". Conform unor informaţii de ultimă oră, latifundiarul din Pipera a şi fixat preţul de vânzare a Stelei, care se ridică undeva în jurul a 80 de milioane de euro. Din câte se pare, deplasarea Stelei la München a fost susţinută doar în urma unui împrumut de 500.000 de euro pe care Becali l-a primit din partea fostului antrenor al roş-albaştrilor, bunul său prieten Cosmin Olăroiu. Din aceşti bani s-ar asigura şi cheltuielile necesitate de club până la finele anului.

"AJUTOR" DE LA BĂSESCU
Traian Băsescu îi dă şi el o "mână de ajutor" fostului prieten Gigi Becali, la vreme de criză. Preşedintele a exemplificat mărirea nejustificată a numărului de miliardari în România prin "cazul Gigi". "De când a devenit Gigi Becali miliardar?", întreba Traian Băsescu deunăzi la Realitatea TV. Şi tot preşedintele răspundea – "de doi, trei ani". Şi continuă descriindu-l: "Era un om cu pământuri, dar nu era miliardar. I-a luat cineva vreun metru de pământ acum, cu criza asta? Traian Băsescu spune exact şi procentul de "evaporare" a miliardelor lui Gigi – "cu 40%". Concluzia preşedintelui – "Păi, uite aşa se fac miliardarii".

×
Subiecte în articol: sport gigi becali gigi becali