x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu sufletul la gură

Cu sufletul la gură

de Delia Gomoescu    |    24 Feb 2008   •   00:00
Cu sufletul la gură

Trupa din Ştefan cel Mare a debutat greoi în noul sezon, afişând în principiu cam aceleaşi probleme care au aruncat-o mult în afara podiumului.

DINAMO – CEAHLĂUL 2-1- Debut neconvingător în “Groapă”


Trupa din Ştefan cel Mare a debutat greoi în noul sezon, afişând în principiu cam aceleaşi probleme care au aruncat-o mult în afara podiumului.

În faţa unui stadion la fel de golaş ca de obicei, elevii lui Cornel Dinu şi ai lui Cornel Ţălnar au transpirat serios pentru a-şi trece în cont cele trei puncte.

 

ERORI. Mai mult, centralul Ionel Ivan a dat o mână de ajutor lui Dinamo în câteva momente esenţiale. “Cronologic, prima greşeală a fost la golul lui Bratu. A fost ofsaid, trebuie menţionată greşeala, aşa e corect, dar pot spune că a fost foarte greu de sesizat. Doar pe cameră s-a putut observa, şi nici acolo nu a fost uşor, dar e clar, Bratu a fost afară din joc. A fost promovat prea repede, şi asta e o greşeală. În loc să fi fost lăsat în eşaloanele inferioare să crească la foc mic, l-au aruncat direct pe prima scenă şi mi-e frică să nu se ardă de tot”, a declarat fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu.

 

REACŢII. “A fost o primă repriză mai echilibrată, apoi, în cea de-a doua parte, cred că am dominat în totalitate, după care am luat gol la o fază fixă şi am tremurat până la finalul jocului. Oricum, eu cred că, după aspectul jocului, Dinamo a meritat victoria. Este un pas bun pentru ceea ce va urma, meciul din Cupă cu Dacia Mioveni. Sunt nemulţumit de faza din care am luat gol, pentru că este inacceptabil să ai nouă jucători în careu şi să iei gol”, a declarat după meci antrenorul gazdelor, Cornel Ţălnar. Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat că nu a avut emoţii la debutul lui Dinamo. “Mă bucur cel mai mult că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Mă bucur că am fost primit bine de fani şi le promit că voi juca atât cât pot eu de bine. Mai sunt multe etape până la finalul campionatului şi noi urmărim să tăcem şi să facem”, a spus Torje. La rândul său, antrenorul Ceahlăului, Viorel Hizo, a declarat: “Mi-am dorit mult să nu plecăm învinşi de la Dinamo. Nu am reuşit din mai multe cauze, pentru că am făcut multe greşeli. Trebuia să profităm de situaţia lui Dinamo, dar nu am putut, nu am avut forţa necesară să ducem acest meci la bun sfârşit. Dinamo era într-o situaţie de care noi puteam să profităm, pentru că nu a avut fundaşii centrali cu care joacă de obicei. Puteam să profităm, dar nu am ştiut să o facem”. Acţionarul alb-roşiilor Vasile Turcu a spus: “După cum s-a jucat, dacă înscriam multe goluri nu se supăra nimeni. În meciul următor îl vom avea cel puţin pe Moţi pe teren”.

 

×
Subiecte în articol: sport dinamo