x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cum poţi să vezi meciurile din Liga I

Cum poţi să vezi meciurile din Liga I

08 Sep 2008   •   00:00

Un comunicat oficial din partea Consorţiului Antena 1/RCS/RDS ne arată ce trebuie să facem pentru a putea vedea meciurile din Liga I. "Oficial" este cuvîntul de ordine – noi nu dăm ştiri după ureche.



Un comunicat oficial din partea Consorţiului Antena 1/RCS/RDS ne arată ce trebuie să facem pentru a putea vedea meciurile din Liga I. "Oficial" este cuvîntul de ordine – noi nu dăm ştiri după ureche.


Stimaţi iubitori ai fotbalului
Ca urmare a faptului că unii dintre dumneavoastră nu pot urmări meciurile de fotbal din Liga I, Consorţiul Antena 1/ RCS/RDS face următoarele precizări:

Motivul pentru care nu puteţi urmări meciurile din fotbal din Liga I sînt:

Operatorul dvs. de cablu sau de satelit nu este dispus să preia dreptul de difuzare pentru care Consorţiul Antena 1/RCS/RDS a plătit, la rîndul său, drepturile de difuzare:

Nu sînteţi abonat la Antena 1/ RCS/RDS sau nu deţineţi antena DigiTV. Pentru abonamente sau pentru a obţine antena, puteţi suna la numărul de telefon: 0314004000.

Considerăm că încercarea de a transforma difuzarea meciurilor de fotbal din Liga I într-o problemă politică şi învinovăţirea consorţiului Antena 1/ RCS/RDS pentru situaţia din acest moment ajută doar la campania electorală a unor oameni politici, nu la rezolvarea problemei. Dorim ca acest subiect să rămînă în afara intereselor politice sau electorale.

Situaţia din acest moment poate fi rezolvată, iar  Consorţiul Antena 1/RCS/ RDS va face toate eforturile pentru ca toţi iubitorii fotbalului să poată urmări aceste meciuri în cel mai scurt timp.

În acest sens, RCS/RDS au disponibile stocuri suficiente de antene DigiTV, acoperirea potenţială fiind de 100%.

Regretăm situaţia creată, dar subliniem că această situaţie poate fi rezolvată:
Prin solicitarea către operatorul dumneavoastră de cablu să transmită meciurile în cadrul abonamentului pe care-l aveţi;
Prin abonarea la operatorul de cablu RCS/RDS sau prin achiziţionarea unei antene de tip DigiTV.

Precizăm, de asemenea, faptul că Antena 1/RCS/RDS şi-au adjudecat drepturile de difuzare ale Ligii I de fotbal ca urmare a prezentării celei mai bune oferte faţă de celelalte televiziuni şi operatori de cablu care au dorit să achiziţioneze difuzarea meciurilor din Liga I:
1. Antena 1/RCS/RDS – 102 milioane de euro (cu TVA)
2. Realitatea TV şi Telesport – 84,5 milioane de euro;
3. Dogan TV – 72,5 milioane de euro.
  • Consorţiul Antena 1-RCS/RDS

×
Subiecte în articol: sport antena liga