x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA DAVIS / Hanescu si Mirnii deschid balul

CUPA DAVIS / Hanescu si Mirnii deschid balul

03 Mar 2005   •   00:00

Ieri, la ora 13:00, a avut loc tragerea la sorti a programului intalnirii dintre Romania si Belarus, din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis. Confruntarea va debuta astazi, de la ora 13:00, fiind transmisa in direct de TVR 1.

MIHAI IGIROSANU

PREGATITI. In frunte cu vedetele Pavel si Mirnii, echipele Romaniei si Belarusului sunt gata pentru batalia de la Brasov
La fel ca si in partida memorabila impotriva Elvetiei lui Roger Federer, Victor Hanescu va intra si astazi primul pe teren. Fiind jucatorul numarul 2 al Romaniei, "Hane" il va infrunta, conform regulamentului, pe primul tenisman al Belarusului, Max Mirnii.

INCREDERE. "Nu o sa fie o problema in plus pentru mine ca voi juca primul. Am mai facut-o si cu Elvetia. Sunt de doua saptamani la Brasov si m-am acomodat cu terenul desi au fost cateva probleme cu terenul la inceput. Sper sa-l bat pe Mirnii si s-ar putea ca acesta sa fie meciul cheie", a declarat Victor Hanescu imediat dupa incheierea tragerii la sorti.

ADVERSARI
Capitanul nejucator al Belarusului, Andrei Biassonau a facut ieri o modificare surprinzatoare. El l-a inlocuit din echipa de dublu pe experimentatul Vladimir Voltcikov cu tanarul Aliaksandr Bury. "Deocamdata stiu sigur ca voi evolua impotriva lui Victor Hanescu si in meciul de dublu. Ramane de vazut daca va mai fi nevoie sa joc si in ultima zi. Oricum, suntem pregatiti sa jucam bine, am fost foarte bine primiti si totul e in regula", a declarat vedeta ex-sovieticilor, Max Mirnii (locul 12 in clasamentul ATP Entry Race), care este de anul trecut si vicepresedinte al Federatiei de la Minsk.

PROGRAM
AZI - Ora 13:00: Victor Hanescu - Max Mirnii; Andrei Pavel - Vladimir Voltcikov

MAINE - Ora 15:00: Andrei Pavel/ Gabriel Trifu - Max Mirnii/ Aliaksandr Bury

DUMINICA - Ora 13:00: Andrei Pavel - Max Mirnii; Victor Hanescu - Vladimir Voltcikova
×
Subiecte în articol: sport hanescu mirnii max mirnii