x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Intertoto - Doar de palmares

Cupa Intertoto - Doar de palmares

24 Iul 2006   •   00:00
Cupa Intertoto - Doar de palmares

Infranta cu 1-4 in tur, la Auxerre, Farul Constanta n-a reusit sambata seara decat un succes de orgoliu, cu 1-0, in fata echipei franceze, ratand calificarea pe tabloul principal al Cupei UEFA. Unicul gol al meciului a fost reusit de Dinu Todoran (’47), care a transformat un penalty. Constantenii au mai irosit apoi doua mari ocazii, dar finalul a fost unul linistit, controlat tactic de Auxerre.

MULTUMIT. La finalul meciului, antrenorul Farului, sarbul Momcilo Vukotici, s-a declarat satisfacut. "A fost o partida buna, era si dificil sa ne calificam, dupa 1-4 in tur. Era greu de imaginat. Am jucat bine si se putea sa facem un scor si mai bun daca nu ratam. In prima repriza nu am gasit spatii, dar in a doua am jucat mai decis. Una peste alta, este o victorie buna, o experienta in plus pentru jucatori si am aratat ca suntem pregatiti pentru campionat", a spus Vukotici.

NICULAE. Fostul atacant rapidist Daniel Niculae a fost titularizat la Auxerre de antrenorul Jean Fernandez, dar a fost schimbat la pauza. "Imi pare rau ca am eliminat Farul. Mi-as dori ca echipele romanesti sa mearga mai departe intotdeauna in cupele europene", a declarat Niculae.

×
Subiecte în articol: sport