x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Romanei - Finala Capitalei

Cupa Romanei - Finala Capitalei

de Mihai Igirosanu    |    27 Apr 2006   •   00:00
Cupa Romanei - Finala Capitalei

La Ploiesti si in Bucuresti, pe "Cotroceni", Rapid si FC National si-au obtinut statutul de finaliste ale Cupei Romaniei. Ultimul act este programat pe 7 iunie.

Daca semifinala Petrolul - Rapid a semanat mai mult cu un meci amical in urma scorului din tur, confruntarea din Parcul cu Platani a fost una deosebit de spectaculoasa.

BUCURESTI. Australianul Ryan Griffiths a fost omul decisiv pentru calificarea "bancarilor" in finala Cupei. Atacantul echipei pregatite de italianul Cristiano Bergodi a reusit o tripla de senzatie, in minutele 11, 55 si 77, tabloul marcatorilor fiind completat de Herea (’16). Pentru Farul a punctat Pascovici (’28), in urma unei faze la care centralul Sorin Corpodean a trecut peste o semnalizare eronata a asistentului Ioan Onicas. La final, fanii constanteni au cerut demisia antrenorului sarb Momcilo Vukotici.

PLOIESTI. Stadionul "Ilie Oana" a gazduit o disputa frumoasa, desi soarta calificarii a fost transata inca din minutul 48, cand stoperul rapidist, Marius Constantin, a facut 2-2. La adapostul acelui 4-1 obtinut in Giulesti, elevii lui Razvan Lucescu au avut o repriza secunda lipsita de emotii. Pentru Petrolul au marcat Stepanov (’29), Donets (’42) si Marinescu (’88, penalty), in timp ce reusitele bucurestenilor au fost semnate de D. Niculae (’21), M. Constantin (’48) si Pancu (’53). Vinovat la primele doua goluri ale gazdelor, portarul Minca a fost schimbat la pauza cu titularul Danut Coman.

×
Subiecte în articol: sport