x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA ROMĂNIEI - Vaslui, şi ea în optimi

CUPA ROMĂNIEI - Vaslui, şi ea în optimi

05 Noi 2008   •   00:00

FC Vaslui s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Cupei României, câştigând ieri, 3-0, meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, ultimul programat în cadrul “16-imilor”.



Golurile echipei lui Viorel Moldovan, care a debutat pe banca tehnică a galben-verzilor, au fost marcate de Burdujan (’27), Ad. Gheorghiu (’36) şi Temwanjera (’51). Meciurile din optimi vor avea loc pe 11, 12 şi 13 noiembrie, iar FC Vaslui va întâlni pe CS Otopeni, la 12 noiembrie, de la ora 13:00, oraşul de disputare urmând a se stabili în curând. “A fost o victorie categorică, cu o dinamică de joc din partea elevilor mei, mobilitate, acea plăcere de a juca fotbal. Am mare încredere că vor continua pe aceeaşi pantă ascendentă. Practic s-au descătuşat, s-au eliberat din punct de vedere psihic. Era foarte important pentru mine să debutez cu dreptul, dar sunt conştient că vor veni şi momente în care voi pierde. Îmi doresc să ajung în finala Cupei României, calea de acces cea mai rapidă spre Cupa UEFA”.

A REVENIT IONUŢ POPA
De partea cealaltă, antrenorul Ionuţ Popa a revenit pe banca echipei din Iaşi, după ce demisi-onase la finalul partidei cu Pandurii, din ultima etapă a Ligii 1. “Am venit să antrenez pentru meciul din cupă şi pentru un amical mâine cu echipa a doua. Nu ştiu dacă voi rămâne în continuare la Iaşi, totul depinde de timp, dacă e frumos afară”, a declarat Popa.

×
Subiecte în articol: sport