x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Dinamovisti arestati

Cupa UEFA - Dinamovisti arestati

de Daniel Stan    |    25 Noi 2006   •   00:00
Cupa UEFA - Dinamovisti arestati

"Cainii" si-au indeplinit obiectivul. Dinamo a reusit un rezultat de egalitate ,ce ii pastreaza intacte sansele de calificare in primavara europeana. Urmeaza un nou hop, meciul de miercuri, cu Bayer Leverkusen, care poate fi decisiv.

Corespondenta din Bruges
"Cainii" si-au indeplinit obiectivul. Dinamo a reusit un rezultat de egalitate ,ce ii pastreaza intacte sansele de calificare in primavara europeana. Urmeaza un nou hop, meciul de miercuri, cu Bayer Leverkusen, care poate fi decisiv.
Desi a avut mai multi jucatori suspendati si accidentati, Dinamo a trecut cu brio dificilul examen de la Bruges. Cu putin noroc, "cainii" puteau chiar sa castige acest meci, dar sansa nu le-a suras.

EUFORIE. Tehnicianul dinamovist, Mircea Rednic, a spus ca este foarte multumit de rezultat, in conditiile in care nu a putut alinia cel mai bun unsprezece. "Desi am avut multe absente, cei care au intrat pe teren si-au facut pe deplin datoria. A fost un meci de uzura si cred ca am fi putut pleca cu toate cele trei puncte din Belgia. Nu pot sa spun ca nu sunt multumit de rezultat, dar, dupa ocaziile pe care le-am avut, meritam victoria.
Dinamo a intrat pe teren cu gandul sa atace, pentru a-si asigura un loc in primavara europeana", a spus "Puriul". Antrenorul dinamovist a tinut sa-si felicite jucatorii, in special pe Lucian Goian. "Sunt multumit de cum au raspuns jucatorii la indicatiile mele. Blay a evoluat bine, dar tin sa-l felicit in special pe Goian. Multa lume isi pierduse increderea in el, dar nu si eu. Galamaz a fost poate mai ezitant, dar este de inteles, doar vine dupa doua operatii", a concluzionat Rednic. Si atacantul Ionel Ganea crede ca Dinamo putea castiga. "Daca arbitrul ne dadea 11 metri la faza lui Blay, am fi luat cele trei puncte. Nu vom juca la egal cu Leverkusen, pentru ca e dificil sa joci la egal", a spus "Ganezul".

NEMERITAT. Antrenorul lui FC Bruges, Emilio Fererra, a declarat ca echipa sa merita sa castige partida cu Dinamo. "Un punct dupa un asemenea meci bun nu este de ajuns. Am stiu dupa 30 de minute ca nu va fi seara noastra. Noi ne-am creat ocazii, iar ei au marcat la unica lor ocazie de gol. Totusi, sunt multumit de jocul facut, pentru ca am jucat un fotbal spectaculos. Insa, in aceasta seara, nu a castigat echipa cea mai buna", a spus Ferrera. Autorul golului gazdelor, Sven Vermant, a declarat ca-i pare rau ca echipa sa nu a castigat: "Golul primit a fost resimtit ca un soc. Aveam controlul jocului, dar ei au marcat la capatul unei actiuni superbe. Imi pare rau ca nu am castigat".
Arestati
Doi dintre fanii dinamovisti care au fost la Bruges pentru a asista la meciul favoritilor din Cupa UEFA au fost retinuti de politia belgiana, dupa ce acestia s-au batut in avionul care-i ducea la destinatie. In stare de ebrietate, acestia au distrus mai multe scaune. Conform procedurilor standard, personalul de bord a anuntat politia de pe Aeroportul Ostend Bruges, unde aeronava urma sa aterizeze, iar cei doi au fost arestati. "Aceste incidente sunt regretabile. Avem nevoie de multi fani la stadion, dar nu de genul de suporteri care ne strica imaginea", a declarat ieri Cristi Borcea. Firma care a inchiriat aeronava, Liga Suporterilor Dinamovisti, a anuntat ieri ca va suporta in totalitate devizul intocmit de compania aeriana "Blue Air", in vederea recuperarii daunelor.

×
Subiecte în articol: sport