x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA / Intre competitie sportiva si Cupa Mafiotilor Rusi

Cupa UEFA / Intre competitie sportiva si Cupa Mafiotilor Rusi

01 Oct 2008   •   00:00

Corriere dello Sport  informeaza ca Ghennadi Petrof, liderul clanului mafiot rusesc "Tambovskaia", se lauda cu performanta reusita de Zenit Sankt Petersburg in luna mai a acestui an, castigarea Cupei UEFA, precizand ca a mobilizat intre 20 si 40 de milioane de euro pentru a victoriile echipei ruse din semifinala si finala competitiei.



Corriere dello Sport  informeaza ca Ghennadi Petrof, liderul clanului mafiot rusesc "Tambovskaia", se lauda cu performanta reusita de Zenit Sankt Petersburg, in luna mai a acestui an, castigarea Cupei UEFA, precizand ca a mobilizat intre 20 si 40 de milioane de euro pentru a victoriile echipei ruse din semifinala si finala competitiei.

Petrof si unul dintre subalternii sai vorbesc la telefon despre mituirea acestor doua partide, William Gaillard (directorul de comunicare al UEFA) precizand ca forul european va incepe o ancheta proprie in legatura cu acest subiect delicat.

Politia spaniola, cea care i-a arestat pe mafioti in luna iunie (pentru spalare de bani rezultati din activitati ilegale desfasurate in Rusia), a declansat o investigatie pe aceasta tema.
 
Zenit a dispus in finala Cupei UEFA de echipa scotiana Glasgow Rangers cu 2-0, pe 14 mai, in timp ce in penultimul act a invins cu un categoric 4-0 de Bayern Munchen, rezultat considerat o uriasa surpriza la acea vreme.
www.hotnews.ro

×
Subiecte în articol: sport