x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - PSG - Panathinaikos 4-0 - S-a terminat!

Cupa UEFA - PSG - Panathinaikos 4-0 - S-a terminat!

de Daniel Stan    |    14 Dec 2006   •   00:00
Cupa UEFA - PSG  -  Panathinaikos 4-0 - S-a terminat!

Dupa patru remize in Grupa G a Cupei UEFA, Rapid a stat la mana lui Panathinaikos aseara pentru un loc in primavara europeana. Grecii, deja calificati, nu trebuiau sa piarda pentru a-i ajuta pe rapidisti sa prinda primavara, nu au inceput deloc rau partida, au amenintat poarta lui Landreau, dar fara efect pe tabela de marcaj.

Dezastru. PSG a intrat in joc si, dupa o dubla ratare a lui Kalou, Pauleta a profitat de gafa portarului Ebede si a deschis scorul. La reluare, in doar sapte minute, portile Europei s-au inschis pentru Rapid, acelasi Pauleta si Kalou, de doua ori desavarsind dezastrul pentru PAO si aducand amaraciune in Giulesti. La meci a fost prezent si patronul "visiniilor", George Copos, insotit de fostul actionar, Dan Ostahie. Desi a anuntat ca postul lui Razvan Lucescu nu este amenintat indiferent de rezultatul meciului de la Paris, se pare ca orientarile omului de afaceri sunt altele.

Negocieri. Profitand de faptul ca se afla in Franta, Copos a discutat cu Ladislau Bölöni, dar, se pare, fostul selectioner ar cere un salariu foarte mare, anume un milion de dolari, mai existand insa variantele Ioan Ovidiu Sabau si Viorel Hizo. "Stam la mila grecilor si asteptam o minune", spunea mijlocasul Rapidului, Marius Maldarasanu. Minunea insa nu a venit si giulestenii au ratat primavara europeana.
Grupa G
PSG - Panathinaikos Atena 4-0
Au marcat: Pauleta ’29, ’47, Kalou ’52, ’54

Hapoel Tel Aviv - Mlada Boleslav 1-1
Au marcat: Barda ’27/Kysela ’39

Rapid a stat.

Clasament
1. Panathinaikos 4 2 1 1 3-4 7
2. PSG 4 1 2 1 6-4 5
3. Hapoel 4 1 2 1 7-7 5
4. Rapid 4 0 4 0 3-3 4
5. Mlada 4 0 3 1 2-3 3

×
Subiecte în articol: sport