x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA UEFA - Start pentru Dinamo si Rapid

CUPA UEFA - Start pentru Dinamo si Rapid

12 Iul 2006   •   00:00
CUPA UEFA - Start pentru Dinamo si Rapid

Cele doua reprezentante ale noastre in Cupa UEFA debuteaza maine, avand adversari accesibili. Giulestenii ii vor intalni acasa pe maltezii de la Sliema Wanderers, in timp ce dinamovistii se vor deplasa in Malta, unde vor juca cu Hibernians Paola.
Ambele me-ciuri vor fi televizate in direct, cel din Giulesti pe Pro TV, de la ora 20:30, in timp ce meciul Hibernians - Dinamo va putea fi urmarit pe TVR 1 cu incepere de la ora 22:00.

RAPID. Reveniti in tara dupa turneul elvetian in care au inregistrat o victorie, doua egaluri si doua infrangeri, rapidistii nu au timp nici sa-si traga sufletul. Chiar daca partida cu Sliema pare una destul de usoara, giulestenii iau meciul in serios, spunand ca nu au voie sa faca nici un pas gresit.

Antrenorul alb-visiniilor, Razvan Lucescu, a spus ca turneul din Elvetia a fost unul benefic. "Am fost multumit de turneul din Tara Cantoanelor si cu toate ca am avut mai multe accidentari, nu e nimic grav. Doar Ionut Rada va fi indisponibil o luna si jumatate", a declarat Lucescu jr. Adversarii lor s-au intarit in intersezon transferand doi mijlocasi, pe fostul international ceh Zdenek Svoboda si pe nigerianul Chucks Nwoko. Biletele pentru aceasta partida s-au pus de ieri in vanzare, pretul unui tichet fiind de 60.000 de lei vechi, intrare generala.

DINAMO. In aceasta dimineata, alb-rosii se vor imbarca intr-o cursa charter cu destinatia Malta. In tabara elevilor lui Mircea Rednic domnea optimismul, fotbalistii dinamovisti fiind siguri ca nu vor pierde. "Speram intr-un rezultat bun pentru moralul jucatorilor. Am mare incredere in baieti. Inca nu am vazut nici o caseta cu adversarii nostri, dar o sa vad.

Tinand cont ca e o echipa din Malta, ar trebui sa ne calificam fara probleme", a declarat Rednic. Atacantul Claudiu Niculescu a spus: "Nu o sa-i subestimam, dar sincer sa fiu nu cred ca ne pot pune probleme. Fac totusi parte din lumea a treia a fotbalului". Ambele meciuri retur vor avea loc la data de 27 iulie.

×
Subiecte în articol: sport