x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Trio romanesc pe baricade

Cupa UEFA - Trio romanesc pe baricade

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    03 Noi 2005   •   00:00
Cupa UEFA - Trio romanesc pe baricade

Cele trei reprezentante ale Romaniei in Cupa UEFA joaca in aceasta seara in etapa a doua din faza grupelor. Partidele Levski Sofia - Dinamo (ora 19:00), Rapid - Rennes (20:00) si Sampdoria - Steaua (21:45) vor fi transmise in direct de TVR 1.

SAMPDORIA - STEAUA / Vor macar o remiza

Corespondenta din Genova
Stelistii au ajuns ieri dupa-amiaza la Genova, unde vor intalni in aceasta seara, de la ora 21:45, pe Sampdoria, in etapa a doua a grupelor Cupei UEFA.

Imediat dupa sosire, delegatia condusa de managerul general Mihai Stoica s-a cazat la Hotelul President, iar aseara, de la ora 21:00, elevii lui Oleg Protasov au sustinut antrenamentul oficial pe stadionul "Luigi Ferraris".

OPTIMISM. Desi Steaua nu a inscris niciodata impotriva echipelor italiene, jucatorii s-au declarat increzatori ca vor obtine macar o remiza. "Mergem sa castigam. Daca ne-am duce sa facem egal, ar fi de prisos deplasarea", a spus Ogararu, care, in lipsa lui Radoi, va fi probabil capitan. "Suntem pregatiti sa scoatem un rezultat bun, nu neaparat victorie. Un egal ar fi foarte bun pentru noi", a spus si Bostina, care, inainte de aterizare, si-a pierdut pasaportul in avion. Ajuns in aeroport, acesta si-a dat seama ca nu poate trece de vama si s-a intors in aeronava pentru a-si cauta documentul. Antrenorul Oleg Protasov considera ca Steaua va avea un meci greu la Genova. "Nu stiu cat o sa ne ajute faptul ca am pierdut meciul cu Gloria. Mergem sa jucam impotriva unei echipe italiene si vom lupta. Va fi o seara grea, dar cred ca vom reusi. O sa incercam sa spargem ghinionul si sa marcam impotriva unei echipe italiene", a spus Protasov.

LINISTIT
"Nu am emotii in mod deosebit pentru aceasta partida. O remiza ar fi un rezultat pozitiv pentru noi. Daca facem egal cu Sampdoria si batem pe Halmstad, suntem calificati suta la suta in primavara europeana"
Mihai Stoica
manager general Steaua

FARA GIGI
Gigi Becali nu a plecat cu echipa in Italia, dar a dezvaluit ieri care va fi noul nume al formatiei din Ghencea. "Echipa se va numi Steaua Romaniei. Am spus doar ca pe stema va fi o stea cu opt colturi, care simbolizeaza steaua crestina", a precizat Becali. Finantatorul, care a afirmat ca vrea ca Steaua sa castige cu 2-0 la Genova, va veni totusi la meci cu o cursa particulara, alaturi de finul sau, Mirel Radoi.
×
Subiecte în articol: sport steaua