x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danciulescu, peste toti

Danciulescu, peste toti

28 Iun 2004   •   00:00

In asteptarea "dublei" cu MSK Zilina din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Dinamo a invins cu 3-1 pe FC Zürich, grupare unde evolueaza Iulian Filipescu. Astazi, "cainii" vor intalni pe vicecampioana Young Boys Berna

DANIEL STAN

Echipa campioana a disputat sambata primul meci amical din cadrul turneului pe care il efectueaza in Elvetia, in compania echipei FC Zürich, ocupanta locului 4 in campionat si care il are in componenta pe Iulian Filipescu. "Cainii" s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile inscrise de Danciulescu (2) si Alistar.

SPECTACOL. Dupa ce au aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, slovacii de la MSK Zilina, dinamovistii au luat meciul ca pe unul oficial. Dupa ce Danciulescu a deschis scorul in minutul 5, "cainii", chiar daca au fost egalati, in cele din urma au facut spectacol in partea secunda. "Danciugol" a mai inscris o data, dar a si ratat un penalty, in timp ce Alistar a pus si el umarul la succesul "ros-albilor".

INTERES. "Dubla" reusita de Danciulescu a trezit interesul oficialilor elvetieni pentru golgeterul dinamovist, insa clauza de un milion de dolari li se pare un pret prea mare. De asemenea, in vizorul celor de la FC Zürich se afla si Claudiu Niculescu, insa, oficial, nu au facut o oferta concreta. Astazi, "cainii" vor disputa al doilea joc din turneul elvetian, urmand a intalni vicecampioana Young Boys Berna.

RISC. Transferul lui Florentin Petre la campioana Austriei, Grazer AK, a ramas de actualitate, insa datele problemei s-au mai schimbat in ultimele zile. Astfel, "Piticul", care ar fi dorit sa plece imediat dupa ce a efectuat vizita medicala la Graz, a acceptat sa joace in continuare pentru Dinamo cel putin in "dubla" cu Zilina, dupa ce a discutat cu oficialii dinamovisti. Posibil insa ca mijlocasul "cainilor", care risca si merge, cum se spune, la "doua capete", sa rateze in cele din urma tranzactia, austriecii nefiind de acord cu acest lucru.

GLUMA CU ZAGORAKIS

Conducerea dinamovistilor incearca sa dea "tunul verii" prin transferul grecului Zagorakis, autorul pasei de gol care a "ucis" Franta in "sferturile" lui Euro, care se desfasoara in aceste zile in Portugalia. "Noi inca nu l-am convins pe Andrei Cristea, si il vrem pe Zagorakis? Cred ca este o gluma", a declarat un oficial al "cainilor". Fotbalistul grec, ultima oara la AEK Atena, este liber de contract, iar intre agentul sau si directorul executiv al campioanei, Cristi Borcea, ar fi avut loc cateva discutii. Numai ca, aproape sigur, totul va ramane doar la stadiul de tatonare, Zagorakis fiind prea scump pentru Dinamo.
×
Subiecte în articol: sport