x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danemarca, fără selecţioner: Olsen este imobilizat la pat

Danemarca, fără selecţioner: Olsen este imobilizat la pat

09 Iun 2010   •   00:00
Danemarca, fără selecţioner: Olsen este imobilizat la pat
Sursa foto: /Reuters

Antrenamentul de miercuri al naţionalei Danemarcei a fost condus de secundul Peter Bonde, care a explicat că selecţionerul Morten Olsen, care s-a îmbolnăvit luni noapte, este în continuare imobilizat la pat. "Morten a dormit mai mult astăzi", a declarat Bonde, citat de agenţia Ritzau, refuzând însă să precizeze dacă antrenorul mai are febră.

Medicul Soren Kaalund nu a dorit să discute despre starea de sănătate a selecţionerului: "Nu am nici un comentariu de făcut în privinţa stării de sănătate a lui Morten. Însă când un grup important pleacă, este imposibil să nu se îmbolnăvească vreo persoană".

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei de Fotbal din Danemarca, Lars Berendt, declarase marţi că un virus a circulat la baza de pregătire a danezilor de la Knysna, menţionând că mai mulţi jucători au avut probleme de adaptare la climă: foarte cald ziua şi frig noaptea. Atacantul Nicklas Bendtner (Arsenal), mijlocaşul Christian Poulsen (Juventus) şi fundaşul Simon Kjaer (Palermo) au afirmat că au fost puţin răciţi.

×